Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Οκλαδόν οι δημοσιογράφοι στην όψη Μιχαλολιάκου


Στο πάτωμα του προεδρικού Μεγάρου κάθισαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις συναντήσεις του Κ. Παπούλια, την ώρα που ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, περνούσε από μπροστά τους, συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, βουλευτή, Ηλία Κασιδιάρη.


Η κίνηση αυτή έγινε ως ένδειξη αποδοκιμασίας και διαμαρτυρίας για το περιβόητο "εγέρθητι" της Χρυσής Αυγής και τις λοιπές προσβολές και ύβρεις που ακούστηκαν από το ακραίο κόμμα εναντίον του δημοσιογραφικού κόσμου.

Εξερχόμενος του προεδρικού Μεγάρου, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή "δεν στηρίζει με ψήφο εμπιστοσύνης ή ανοχής όποια κυβέρνηση στηρίζει την πολιτική του Μνημονίου".

Ζήτησε πρωθυπουργό- προσωπικότητα με διεθνές κύρος, "για να χειριστεί το θέμα του Μνημονίου στη βάση ότι η Ελλάδα έχει γίνει θύμα οικονομικής υποθέσεως και να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ουδείς δημοσιογράφος πλησίασε με μικρόφωνο τον κ. Μιχαλολιάκο, αντιθέτως στήθηκε εκ του μακρόθεν ένα μικρόφωνο τύπου μπουμ, ενώ οι δημοσιογράφοι παρακολούθησαν τις δηλώσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής από απόσταση.

Όταν ολοκλήρωσε τη δήλωση του, ρώτησε τους δημοσιογράφους εάν έχουν κάποια ερώτηση. Δεν έλαβε καμία απάντηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: