Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα η ψηφοφορία για το "κούρεμα"


Με το βλέμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο Eurogroup στο τέλος του μήνα και τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ την 1η Μαρτίου - όταν θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση -, και της ΝΔ στις εκλογές, έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή τα νομοσχέδια για το PSI και τον εφαρμοστικό νόμο,  ο οποίος περιλαμβάνει την περικοπή δαπανών στον προϋπολογισμό του 2012, και το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας για το φάρμακο.
      

Έκλεβε μέσα σε τράπεζες


Δικογραφία σε βάρος 20χρονης, υπηκόου Βουλγαρίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Στοπ στη διακοπή ρεύματος για ακόμη 63


Απαγορεύει το Μονομελές Πρωτοδικείο, με προσωρινή εντολή, που θα ισχύει έως τις 4 Ιουλίου 2012, τη διακοπή ηλεκτροδότησης στα σπίτια 63 πολιτών, που προσέφυγαν στο δικαστήριο, λόγω αδυναμίας καταβολής του έκτακτου τέλους ακινήτων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 15χρονου: « Η Ελλάδα με έδιωξε με τον τρόπο της…»


Επιστολή απόγνωσης ενός έφηβου Έλληνα από το Τορόντο.

«Είμαι Έλληνας έφηβος και από φέτος μόνιμος κάτοικος Καναδά. Μέσω αυτής της επικοινωνίας θα επιθυμούσα να αφυπνίσω κοιμισμένες συνειδήσεις και να μεταφέρω την πλήρη αντίληψη την οποίαν έχει ένας νεαρός Έλληνας, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα του.

Ξεφτιλίζουν Μέρκελ και Σαρκοζί στο Γερμανικό καρναβάλι!


Οι Γερμανοί αφιέρωσαν το φετινό καρναβάλι του Ντύσελντορφ στη Μέρκελ και το Σαρκοζί... Οι καρναβαλιστές δε δίστασαν μάλιστα να σατιρίσουν σκληρά την Καγκελάριο και το Γάλλο πρόεδρο, δείχνοντας πως δε....