Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΦΡΙΚΗ - Άφησαν σκυλί να πεθάνει από την πείνα ...


 Βρέθηκε πεταμένη σε ένα χαρτόκουτο στην άκρη του δρόμου και οι εκπρόσωποι της φιλοζωικής οργάνωσης RSPCA που τη
βρήκαν λένε πως είναι το πιο αδύνατο σκυλί που έχουν δει ποτέ ζωντανό. Το σκυλί, που ονομάστηκε Hope -Ελπίδα- αφέθηκε να λιμοκτονήσει για δύο....

Νέα ασθένεια σαν το AIDS σκοτώνει και τρομοκρατεί στην Αμερική


Νέα ασθένεια σαν το AIDS σκοτώνει και τρομοκρατεί στην Αμερική

Tο όνομα της είναι νόσος του Chagas (τσάγκας) και ακόμη δεν έχει γίνει ευρέως γνωστή στον κόσμο. Οι επιστήμονες όμως που την έχουν εντοπίσει και την παρακολουθούν, την παρομοιάζουν με το AIDS. Προκαλείται από μολυσμένα έντομα, κυρίως κοριούς, είναι παρασιτική, σκοτώνει, και μέχρι στιγμής στη λατινική αμερική είναι φορείς ή έχουν νοσήσει 10.000.000 άνθρωποι.

Η νόσος του Τσάγκας ή αλλιώς “αμερικάνικη τρυπανοσωμίαση”, ανιχνεύεται δύσκολα, ενώ στους φορείς, έχει μεγάλη περίοδο επώασης μέσα στον οργανισμό τους, μέχρι να νοσήσουν και να εκδηλώσουν τα πρώτα συμπτώματα.

Συμβουλές για να προστατέψετε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι


Απαραίτητο ένα σπρέι αντηλιακής προστασίας

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς οφείλουμε εκτός από το πρόσωπο και το σώμα, να προστατέψουμε και τα μαλλιά μας! Αρχικά, προμηθευτείτε ένα σπρέι αντηλιακής προστασίας για τα μαλλιά σας, το οποίο θα εφαρμόζετε στις άκρες.

Γερμανός ραδιοερασιτέχνης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει


Απέδωσε την πράξη του σε μέθη

Για τις 7 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο του 78χρονου Γερμανού που συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κω, προσπαθώντας να εκπέμψει παράνομα σήμα. Στην κατοχή του είχαν βρεθεί ένας υπολογιστής και ένας πομποδέκτης.

Ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες... ντομάτες!


Αποκωδικοποιήθηκε το DNA τους

Ντομάτες με καλύτερη γεύση ελπίζουν οι επιστήμονες ότι θα προκύψουν το πολύ σε πέντε χρόνια, μετά την αποκωδικοποίηση του DNA τους για πρώτη φορά.

Κάπνισμα: Οι «αόρατοι» έλεγχοι και τα …συννεφιασμένα μπαρ!


Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος βρίσκει για άλλη μια χρονιά την Ελλάδα να μη …βλέπει από τα σύννεφα καπνού των τσιγάρων που καπνίζουν χωρίς σταματημό σε κάθε μπαρ, εστιατόριο, καφετέρια και δημόσιο χώρο. Το θετικό είναι όμως ότι σε έρευνα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας απεδείχθη ότι σχεδόν οι μισοί θέλουν να το κόψουν και για οικονομικούς λόγους φυσικά.

19 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν τον χρόνο επειδή δεν εμβολιάζονται


 Τα νούμερα είναι συγκλονιστικά. Κάθε χρόνο σε ολόκληρη τη γη, αλλά κυρίως στις χώρες του τρίτου κόσμου, 19.000.000 παιδάκια, χάνουν την ζωή τους επειδή δεν μπορούν να εμβολιαστούν. Η ιλαρά, η μηνιγγίτιδα, η διφθερίτιδα, ο κοκίτης, ο κίτρινος πυρετός, είναι μερικές από τις ασθένειες που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν εάν τα παιδιά εμβολιάζονταν και θα μπορούσαν να σωθούν ζωές. 

ΕΟΦ: “Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ακίνδυνο”



Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι αθώο, επεσήμανε σήμερα ο πρόεδρος του ΕΟΦ, Γιάννης Τούντας με αφορμή την αυριανή παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος. 

Ο καρκίνος του μαστού προτιμάει τις παχουλές


Η εμμηνόπαυση είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για όλες τις γυναίκες. Εκτός όμως από την μάχη των ορμονών που γίνεται μέσα στο κορμί τους, οι γιατροί πλέον λένε ότι θα πρέπει να προσέξουν και την αύξηση του βάρους τους και του δείκτη της σωματικής τους μάζας. Και αυτό γιατί η αύξηση του βάρους αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του μαστού μετά την εμμηνόπαυση.

Μπόμπιρες δοκιμάζουν για πρώτη φορά λεμόνι! - Ξεκαρδιστικά video!


Οι γκριμάτσες τους, απλά, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! Πιτσιρίκια που γνωρίζουν για πρώτη φορά τη γεύση του λεμονιού...

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ


Επ’ αόριστον αναμένεται να συνεχιστεί η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, καθώς οι φαρμακοποιοί αποφάσισαν να συνεχίσουν την αναστολή χορήγησης επί πιστώσει φαρμάκων.

Πολλοί είναι πλέον οι ασφαλισμένοι, κυρίως ηλικιωμένοι, που αδυνατούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους.

Το απόλυτο εκλογικό θρίλερ...

Η πλέον αμφίρροπη εκλογική μάχη της Μεταπολίτευσης με στοιχεία θρίλερ αναμένεται να είναι η 17η Ιουνίου, καθώς το τοπίο αντί να ξεκαθαρίζει και ένας από τους δύο βασικούς διεκδικητές της πρώτης θέσης να αποκτά δυναμική, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κονταροχτυπιούνται και η τελική έκβαση κατά πως φαίνεται θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ειδικά κατά την τελευταία εβδομάδα.