Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Δωρεά Καρατζαφέρη στην αστυνομία


Το ποσό των 15.000 ευρώ δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γεώργιος Καρατζαφέρης...
ο οποίος συναντήθηκε σήμερα – Τετάρτη με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σημείωσε πως το κόμμα του συγκέντρωσε το εν λόγω ποσό από περιστολές των εκλογικών δαπανών για τους τραυματίες αστυνομικούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Οδοντίατρος νάρκωσε τον πρώην της και του ξερίζωσε όλα τα δόντια!


Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο...
μα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τρώγεται καν αφού μια οδοντίατρος νάρκωσε τον πρώην σύντροφο της και του αφαίρεσε όλα του τα δόντια!


"Οικογενειάρχες τηλεφώνησαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ για το Aids"


Μπροστά σε μια υγειονομική βόμβα, που έχει εκραγεί, βρίσκονται οι υπεύθυνοι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως και αφορούν την ανεξέλεγκτη δράση κυκλωμάτων, τα οποία εκμεταλλεύονται ιερόδουλες στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα.

Ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, απέδωσε μεγάλη ευθύνη και στους πελάτες, λέγοντας ότι θα έπρεπε να δίνονται στη δημοσιότητα ακόμη και οι δικές τους φωτογραφίες, καθώς έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης στη διασπορά του ιού HIV.

VIDEO: Φοβερή καραμπόλα με ποδηλάτες!

Αν και έχουμε συνηθίσει τις καραμπόλες αυτοκινήτων, αυτό δε σημαίνει ότι τα ποδήλατα είναι πιο ασφαλή...

"Ποινή στον πελάτη όχι στην ιερόδουλη"


Τρία ζητήματα για δημόσιο διάλογο και προβληματισμό θέτει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων 12 εκδιδόμενων γυναικών, εκ των οποίων η μία συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής της δημόσιας υγείας.

ΣΟΚ: Γυναίκα αστυνομικός κινδυνεύει να χάσει το πόδι της


Δυστυχώς ο 27χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο σήμερα το πρωί...
είναι το δεύτερο θύμα της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Καύσιμα του στρατού πήγαν σε... εργολάβο;


Στα ίχνη κυκλώματος κλοπής καυσίμων από τον στρατό βρίσκεται το ΣΔΟΕ. Οι υπηρεσίες του σώματος συνέλαβαν οδηγό βυτιοφόρου στη Ρόδο στο οποίο μεταφέρονταν 2 τόνοι πετρελαίου κίνησης από στρατόπεδο του νησιού.

Αύξηση των περιστατικών HIV κατά 57% το 2011


Τρεις στους τέσσερις νέους, ηλικίας 14- 29 ετών, που επικοινωνεί με το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, δεν χρησιμοποιεί συστηματικά προφυλακτικό. Μέσα στο 2011, 47 άτομα πέθαναν από AIDS, ενώ το 2011 σε σχέση με το 2010 ο αριθμός των περιστατικών HIV αυξήθηκε κατά 57%.