Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ισόβια για το φόνο του πρώην άνδρα της


Ποινές ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πολυγύρου σε ζευγάρι που κατηγορούνταν για τη στυγερή δολοφονία 58χρονου ψυχίατρου, το Δεκέμβριο του 2010, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την 29χρονη Κουβανή, πρώην σύζυγο του θύματος, και τον συνομήλικο αρραβωνιαστικό της, οι οποίοι κρίθηκαν ομοφώνα ένοχοι για τις σε βάρος τους αποδιδόμενες πράξεις.

Συνελήφθη πραγματογνώμονας για δωροδοκία


Στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κρατείται 62χρονος δικαστικός πραγματογνώμονας, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε εκβιαστικά «φακελάκια» από δύο πρώην συνεταίρους επιχείρησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν 54χρονος κατήγγειλε ότι ο δικαστικός πραγματογνώμονας απαιτούσε από το γιό του, «μίζα» 12.000 ευρώ, προκειμένου να γνωμοδοτήσει θετικά υπέρ του.

Ο γιος του 54χρονου βρίσκεται σε διένεξη με τον πρώην συνεταίρο του, ηλικίας 45 ετών, και στο πλαίσιο της διαμάχης, το δικαστήριο όρισε πραγματογνώμονα τον 62χρονο.

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε, ο πραγματογνώμονας εκτός από τις 12.000 ευρώ είχε απαιτήσει και από τον 45χρονο, πρώην συνέταιρο στην επιχείρηση, χρηματική προκαταβολή.

Βρήκε και παρέδωσε 80.000 ευρώ!


Έναν μικρό θησαυρό, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα, περιείχε μια τσάντα, ο κάτοχος της οποίας την ξέχασε στον σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Νέα Ιωνία.

Υπό έλεγχο η φωτιά στου Ψυρρή


Φωτιά, από άγνωστους, μέχρι στιγμής λόγους ξέσπασε στην οδό Λεωκορίου, στου Ψυρρή.

Η φωτιά, η οποία, τέθηκε υπό έλεγχο, ξέσπασε γύρω στις 3.10 το ξημέρωμα.

"Πέτα 6 αυγά αλλιώς δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο"


Αυτό εξήγησαν ρητά υπάλληλοι του αεροδρομίου σε γυναίκα που κατέφθασε στο "Νίκος Καζαντζάκης" για να ταξιδέψει, κρατώντας...πεσκέσι 21 αυγά!
Η γυναίκα, μάλιστα οπως αναφέρει το cretalive.gr δεν είχε μετρήσει προηγουμένως τα αυγά, κι έτσι όταν έφτασε στον έλεγχο και ερωτήθηκε πόσα ήταν τα αυγά που είχε στην τσάντα της, εκείνη αναγκάστηκε ... να τα βγάλει και να τα μετρήσει!