Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Τήνος: Μειωμένα τα τάματα και οι κρατήσεις..


Θύμα της οικονομικής κρίσης φαίνεται ότι έχει πέσει και ο θρησκευτικός τουρισμός, όπως αποδεικνύει η πτώση κατά 40% στα είδη που διακινούνται από τα καταστήματα της Τήνου και κατά 50% στην κίνηση τον Δεκαπενταύγουστο.

Σε απεργία πείνας απολυμένος για τα δεδουλευμένα του


Απεργία πείνας κάνει από τις 10 Αυγούστου ένας άνδρας στην Κέρκυρα με στόχο να πιέσει την επιχείρηση που δούλευε να του καταβάλλει τα δεδουλευμένα του.

Σοκ στην Ηλεία: Άγρια επίθεση 19χρονου στη μέση του δρόμου


 Τραγικό περιστατικό με 19χρονο τουρίστα στο χωριό Μαγούλα Ηλείας. Δέχτηκε επίθεση από τέσσερις αγνώστους. Για οπαδική βεντέτα κάνουν λόγο οι συγγενείς.

Ποιοι θα πληρώσουν τον φόρο σε 7 δόσεις


Το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του Taxisnet να ενημερώνονται για το ύψος των δόσεων του φόρου που προκύπτει από τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα, όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χ. Θεοχάρης, μιλώντας στην ΝΕΤ.

"Ακούμπησε" τα δύο ευρώ η τιμή της βενζίνης


Τα δύο ευρώ "ακούμπησε" η τιμή της βενζίνης στις τουριστικές περιοχές της χώρας. Το 1,995 ευρώ το λίτρο φτάνει η ανώτερη τιμή πώλησης της βενζίνης και αυτό συμβαίνει στον νομό Λασιθίου με τη μέση τιμή, στην ίδια περιοχή, να διαμορφώνεται στο 1,904 ευρώ το λίτρο.

Με άδειες... τσέπες η έξοδος του Δεκαπενταύγουστου


Με σύμμαχο τον καιρό, αλλά όχι το πορτοφόλι, συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα, η έξοδος των τελευταίων εκδρομέων, που εγκαταλείπουν με κάθε μέσο την πρωτεύουσα και τα άλλα αστικά κέντρα εν όψει του Δεκαπενταύγουστου.