Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Παρίσι εικόνες αλληλεγγύης για την Ελλάδα ....

Αυξάνονται οι Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία


Μικρή αύξηση παρουσίασε ο αριθμός των Ελλήνων μεταναστών που δέχθηκε πέρσι η Αυστραλία αλλά σε καμιά περίπτωση δεν «πλημμύρισε» από Έλληνες, όπως υποστηρίζουν πολλά μέσα ενημέρωσης.
Μόλις σήμερα η μεγαλύτερη αυστραλιανή εφημερίδα The Sunday Herald Sun σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι η Μελβούρνη θα δεχθεί «νέο κύμα Ελλήνων μεταναστών».

470 νεκρές θαλάσσιες χελώνες στην Ελλάδα


Πάνω από 470 θαλάσσιες χελώνες εντοπίστηκαν νεκρές στις ελληνικές θάλασσες τη χρονιά που πέρασε ενώ κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός τους, σύμφωνα με τον Συλλόγο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας «Αρχέλων».

Mία εικόνα, χίλιες λέξεις


Μία από τις εικόνες όμως που κυκλοφόρησαν στο Twitter προκάλεσε άισθηση,

Συγκλονιστικές φωτογραφίες...


Οι Έλληνες βρήκαμε το δικό μας τρόπο να ευχαριστήσουμε όλη την Ευρώπη για το κύμα συμπαράστασης και αλληλυγγύης που εισπράξαμε.

Χωρίς λεωφορεία 11:00 με 17:00 την Τρίτη η Αθήνα


Νέος γύρος ταλαιπωρίας περιμένει την Τρίτη τους Αθηναίους εξαιτίας της εξάωρης στάσης εργασίας που θα κάνουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία.

Προκειμένου να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ στη εκλογοαπολογιστική συνέλευση, το Σωματείο κήρυξε στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 17:00.

Αυτό σημαίνει ότι τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται από τους δρόμους στις 10:30, ενώ η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται μετά τις 18:00.

"Με παραμύθια δεν χορταίνουμε" στο καρναβάλι της Πάτρας


Περισσότεροι από 8.000 μικροί καρναβαλιστές «πλημμύρισαν» την Πάτρα με χρώματα, χαμόγελα και ελπίδα, αφού στην ουσία αποτελούν το μέλλον του πατρινού καρναβαλιού.

Στάχτη και μπούλμπερη το κέντρο της Αθήνας....


Εικόνες όπως το 2008 με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου, θύμιζε η χώρας μας το απόγευμα και το βράδυ τις 12ης Φεβρουαρίου, την ώρα που μέσα στην βουλή ψηφίζετε το νέο μνημόνιο, την ώρα που διεξάγονται οι ομιλίες τόσο των Υπουργών, των Υφυπουργών και  βουλευτών, έξω καίγεται όλη η Αθήνα…. Την ώρα που ψηφιζόταν το μνημόνιο κάποιο Υπουργοί έβλεπαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ- Ξάνθη στο εντευκτήριο της βουλής. Παρεμπιπτόντως ο αγώνας έληξε 3-0…

Στάχτη έγινε μονοκατοικία στις Σέρρες


Τη φρίκη της πύρινης λαίλαπας να τυλίγει μέσα σε λίγα λεπτά το τριώροφο σπίτι τους, έζησε πενταμελής οικογένεια από τον Λιθότοπο Ηράκλειας, όταν αργά το απόγευμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, φλόγες και πυκνοί καπνοί τύλιξαν όλο το σπίτι.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να θρέψει τα παιδιά της...


Η Ελλάδα αδυνατεί να θρέψει τους Έλληνες, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις στην παραγωγή βασικών τροφίμων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Βήμα».