Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Θανατηφόρα τα εμφράγματα τις νύχτες και τα Σαββατοκύριακα

Ερευνητές αποδίδουν τη θνησιμότητα στο μειωμένο προσωπικό των νοσοκομείων

Συνελήφθη για χρέη έμπορος φρούτων στα Χανιά

Οι οφειλές του ανέρχονται σε 532.000 ευρώ

Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών


Ηρωίνη, κοκαΐνη και χιλιάδες ευρώ βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα του Αγίου Παντελεήμονα

Αλλαγές στα ασφαλιστήρια συμβόλαια των Ι.Χ.

«Σφίγγει» η διαδικασία ασφάλισης αυτοκινήτου και κλείνει η περίοδος χάριτος του ενός μήνα από τη λήξη και μέχρι να πληρωθεί το νέο ασφαλιστήριο, με την προώθηση της εγκυκλίου της Τράπεζας της Ελλάδος, με στόχο να διαμορφωθούν προδιαγραφές ασφάλισης που θα αντιστοιχούν στις αντίστοιχες προδιαγραφές που ισχύουν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, σύμφωνα με την Ημερησία.

Eurostat: Αυξήθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας

Το δημόσιο χρέος της Ελλάδας (χρέος της Γενικής Κυβέρνησης) ήταν αυξημένο κατά 341 εκατ. ευρώ στο τέλος του τρίτου τριμήνου 2013, σε σχέση με το τέλος του δεύτερου τριμήνου και διαμορφώθηκε στα 317,31 δισ. ευρώ, από 317 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Ευρωεκλογές τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών

Ευρωεκλογές τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, διευκρινίζοντας ότι αυτή είναι η προσωπική του άποψη και επιφυλασσόμενος να είναι πιο αναλυτικός στη γραπτή απάντηση που θα δώσει στην ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ανατροπή στην τήρηση βιβλίων και στοιχείων

Τις βασικές αλλαγές στον Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών που τίθενται σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2014, περιγράφει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ 7 ΕΥΡΩ

Απαλλαγείτε απο την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα τώρα! Αποτρίχωση με την πιό σύγχρονη μέθοδο φωτοαποτρίχωσης IPL 9.