Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μεγάλη φωτιά κατακαίει την Νάξο



Ανεξέλεγκτα μαίνεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στη Νάξο, στην περιοχή «Ξυλόκαστρο», η οποία, όμως, προς το παρόν, δεν απειλεί κατοικοιμένες περιοχές.

Καλαμάτα: Ματωμένος καυγάς για τις… ρακέτες!


Σε άγρια συμπλοκή κατέληξε ένα παιχνίδι με ρακέτες μεταξύ δύο Μαροκινών, οι οποίοι έκαναν μαζί μπάνιο στην παραλία Καλαμάτας…

«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο» είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος + Βίντεο


«Πρέπει να καταγγείλουμε το μνημόνιο. Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Να θέσει «βέτο» η χώρα μας στο ΝΑΤΟ για τα Σκόπια, όπως είχε κάνει ο Κ. Καραμανλής και το πλήρωσε και να αναλάβει

Η δήλωση της Γ.Γ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο


Με τα σημερινά δεδομένα είπε η Γ.Γ του ΚΚΕ Α. Παπαρήγα η μόνη ελπίδα του λαού είναι να αναδείξει ισχυρό το ΚΚΕ, λέγοντας ευθέως πως οδεύουμε σε νέες εκλογές.

Συγκλονιστική μαρτυρία νεαρής γυναίκας ότι ηγετικό μέλος της Χρυσής Αυγής την βίαζε παρά φύσιν στα 13 της


Μετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον γυμναστή Γιώργο Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.

Η Ελένη Λουκά «εισέβαλλε» στο δελτίο ειδήσεων του MEGA + βίντεο


Διπλό χτύπημα της Ελένης Λουκά σε μία ημέρα.
Η αρχή έγινε το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου άρχισε να βρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς που έφταναν.

Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει μια δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς+ βίντεο


Λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον 12 αλλά 13 συνιστώσες, συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνίας, άνοιξε την ανοιχτή πολιτκή συγκέντρωση στη Νίκαια ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Οι δημοσιογράφοι υποδέχτηκαν στο προεδρικό τον Μιχαλολιάκο καθιστοί στο πάτωμα


Αυτή την στιγμή ο Μιχαλολιάκος είναι στο Παπούλια.

Τσίπρας: "Δεν δίνουμε ψήφο συνενοχής"















"Παράλογο και πρωτοφανές" χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας το αίτημα του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ, ή να δώσει ψήφο ανοχής, σε μία ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας.

Δριμύ κατηγορώ Βενιζέλου κατά Τσίπρα


Έφτασε η ώρα της αλήθειας, είτε να σχηματιστεί κυβέρνηση είτε να πάμε σε εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε στελέχη του Κινήματος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Παπούλια, το μεσημέρι της Κυριακής.

Πυρά Σαμαρά για τη στάση Τσίπρα















Στην αδυναμία για το σχηματισμό κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων λόγω της άρνησης συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωση του μετά τη σύσκεψη των τριών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αδιέξοδο με φόντο εκλογές


Το πολιτικό αδιέξοδο επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους κυρίους Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο.

Η φλόγα που έβαλε φωτιά φέρεται να ήταν η επιστολή Παπαδήμου, που διένειμε ο κ. Παπούλιας, στους πολιτικούς αρχηγούς, στην οποία υπήρχαν οι οικονομικές υποχρεώσεις της χώρας.

Σεισμικές δονήσεις σε Θεσσαλονίκη και Άθω


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στη 01.48 τα ξημερώματα της Κυριακής στο θαλάσσιο χώρο 11χλμ. δυτικά νοτιοδυτικά της Θεσσαλονίκης.