Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Κινδύνευσε να χάσει το πόδι της εξαιτίας ενός τατουάζ

Με τη μόδα των τατουάζ να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, όλο και περισσότεροι στρέφονται σε αυτή την τέχνη και ας μην είναι επαγγελματίες...

Βγήκε η τσάντα που μαρτυρά στον σύζυγο πόσα χρήματα ξοδέψατε

Κι όμως, υπάρχει πια η γυναικεία τσάντα που καταγράφει πόσες φορές βγάλατε το πορτοφόλι σας, πόσα ξοδέψατε και το χειρότερο; Το… μαρτυράει στον άνδρα σας!!!...

Βαθαίνει η κρίση στην υγεία μας

Η κρίση στην υγεία στην Ελλάδα χειροτερεύει ως αποτέλεσμα της μείωσης του σχετικού προϋπολογισμού τονίζει νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο Lancet.

Οι τσακωμοί βλάπτουν τον εγκέφαλο των παιδιών

Τι δείχνει βρετανική έρευνα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου κατά την παιδική ηλικία

Νέος σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά

Με επίκεντρο 17 χλμ βορειοδυτικά του Αργοστολίου

Γιατροί του Κόσμου: Το 28% άγγιξαν οι ανασφάλιστοι στα τέλη του 2013

Στο 28% έφτασε στα τέλη του 2013 το ποσοστό των Ελλήνων που είναι ανασφάλιστοι, παρουσιάζοντας ραγδαία αύξηση, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Γιατροί του Κόσμου.

Το έθιμο της Τσικνοπέμπτης!

Για την ορθόδοξη παράδοση, οι νηστείες της Τετάρτης και της Παρασκευής είναι σημαντικές, οπότε η Πέμπτη θεωρούνταν η καταλληλότερη μέρα για κραιπάλες.

Οι κάθετοι ορίζοντες του Χονγκ Κονγκ!

Ο Romain Jaquet Lagreze γεννήθηκε στο Παρίσι το 1987 και ασχολήθηκε απόνεαρή ηλικία με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε την καριέρα του φωτογραφίζοντας αστικά τοπία, κατά προτίμηση από μεγάλο

ΕΛ.ΑΣ: Σε χαμηλό τριετίας η εγκληματικότητα

Παρά την κρίση που έχει επιδεινώσει τη ζωή των Ελλήνων, το 2013 καταγράφηκαν τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας της τελευταίας τριετίας σε όλες τις βασικές κατηγορίες των αδικημάτων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Θρήνος στη Χαλκιδική για 16χρονο μοτοποδηλάτη

Ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής.

Τεστ ανιχνεύει τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας

Τη διάθεση στην αγορά ενός νέου τεστ ανίχνευσης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας ανακοίνωσε ο ελβετικός φαρμακευτικός όμιλος Roche.

Σπάνιες φωτογραφίες της Marilyn από το 1960

Το απόλυτο σύμβολο του σεξ σε πάρτι με συμπρωταγωνιστές από το «Let's Make Love»

Στους 53 οι νεκροί από τον ιό της γρίπης

Αυξάνονται συνεχώς τα θανατηφόρα κρούσματα από τον ιό της γρίπης.

Πώς προστατεύω το παιδί μου από το Ίντερνετ;

Προσοχή: Το διαδίκτυο ενημερώνει, αλλά και… εξαγριώνει. Ψυχαγωγεί, αλλά και καταθλίβει. Επικοινωνεί, αλλά και αποπλανεί. Είναι χαρά, αλλά μπορεί να φέρει το έγκλημα. Είναι πλούτος, αλλά ενδέχεται να οδηγήσει στην απώλεια. Είναι άνθος πολιτισμού, αλλά και βόθρος.

Προσοχή στις συσκευασίες τροφίμων

Τουλάχιστον 4 χιλιάδες χημικά χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία των τροφίμων, που καταναλώνουμε καθημερινά, γι’ αυτό είναι σημαντικό να καταλάβουμε με ποιους τρόπους μπορούν να επηρεάσουν τον ανθρώπινο οργανισμό και την εμβρυϊκή ανάπτυξη.