Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μειώνεται το ποσό για τα τηλέφωνα των βουλευτών

Mείωση του ποσού που καταβάλλεται για τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών κατά 20 ευρώ τον μήνα, θα αρχίσει να ισχύει από τον Μάρτιο.

Οι πάγοι της Αρκτικής σε ταινία κλιματικής καταστροφής

Βίντεο που συμπυκνώνει 25 χρόνια παρατηρήσεων σε 60 δευτερόλεπτα δείχνει το κάλυμμα πάγου της Αρκτικής να πάλλεται με τις αλλαγές των εποχών και να μικραίνει χρόνο με το χρόνο, προμηνύοντας ένα μέλλον στο οποίο ο Βόρειος Πόλος θα μετατρέπεται σε απέραντη θάλασσα τα καλοκαίρια. Το animation που δημιούργησε η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) βασίστηκε σε μετρήσεις δορυφόρων και πλωτήρων στην Αρκτική από το 1987 έως το 2003. Ο πάγος μοιάζει με αμοιβάδα που επεκτείνεται το φθινόπωρο και συστέλλεται την άνοιξη, αφήνοντας όλο και λιγότερο πάγο στο τέλος κάθε καλοκαιριού.

Ζωγραφίζει πίνακες με τη… γλώσσα! (βίντεο)

Στους δρόμους της Κεράλα στην Ινδία δεν είναι ασυνήθιστη η εικόνα υπαίθριων… ζωγράφων που για λίγα χρήματα δημιουργούν πορτρέτα τουριστών ή αναδημιουργούν έργα σπουδαίων ζωγράφων. Ένας από αυτούς είναι και ο Ani, ο οποίος κάθεται καθημερινά στο ίδιο σημείο της πόλης και ξεκινά τη… δουλειά του! Ποια είναι αυτή; Η ζωγραφική με τη γλώσσα!

Εντυπωσιακές δημιουργίες από πάγο!

Ο Brent Christensen ζει στο Κολοράντο των ΗΠΑ και κάθε χρόνο μαζί με την οικογένειά του δημιουργεί εντυπωσιακά γλυπτά από πάγο, τα οποία μπορούν όλοι να επισκεφθούν και να περιηγηθούν ανάμεσα στους σταλακτίτες και στους σταλαγμίτες των παγωμένων λαβυρίνθων! Η ιδέα ξεκίνησε όταν ο Brent σκέφτηκε να φτιάξει ένα παγωμένο σπιτάκι για τα παιδιά του που ήθελαν να απολαύσουν το χιόνι.

Αισιοδοξία για τα ξενοδοχεία της Αθήνας το 2014

Τα «σταθεροποιητικά» αποτελέσματα του 2013, επιδρούν θετικά στην ψυχολογία και στις προσδοκίες των ξενοδόχων της Αθήνας, ενώ και τα μηνύματα από τις βασικές αγορές και τον συνεδριακό τουρισμό είναι θετικά, επίσης θετικά επιδρά στην ζήτηση και στις πληρότητες η ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα.

Πώς θα ταιριάξετε δίαιτα και έξοδο για βραδινό φαγητό

Κανείς δεν είπε ότι η διατροφή σας κλείνει σπίτι...

Στην Αθήνα την Τετάρτη οι αγρότες

Αγωνιστικό «παρών» στην Αθήνα δίνουν σε λίγες ώρες αγρότες από όλη την Ελλάδα, οι οργανώσεις των οποίων βρίσκονται σε πυρετώδεις διεργασίες για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 της Τετάρτης στην πλατεία Βάθη.

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στα «Ελληνικά Πετρέλαια» ως απάντηση στην πρόθεση του ομίλου να παγώσει τους μισθούς του προσωπικού και παράλληλα να προχωρήσει σε μειώσεις στα επιδόματα που λαμβάνουν στο πλαίσιο νέας ετήσιας επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Όταν το παιδί φοράει τα «παλιά» ρούχα!

Βρισκόμαστε σε εποχή πλήρους και σοβαρότατης κρίσης. Όσο κι αν προσπαθούμε να

Οι μαγικές ιδιότητες του μελιού

Το μέλι αποδεικνύεται πολύτιμο στην καθημερινότητα μας, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο στη μαγειρική και τα γλυκά, αλλά αποτελεί τη βάση για ενδιαφέρουσες ιατρικές θεραπείες.

Το κόψιμο του τσιγάρου βοηθά και το μυαλό

Το κόψιμο του καπνίσματος δεν ωφελεί μόνο τη σωματική υγεία, αλλά επίσης κάνει καλό και στην ψυχική-νοητική υγεία, σε μερικές περιπτώσεις... το ίδιο ή και περισσότερο από ό,τι βοηθούν τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα, σύμφωνα με δύο νέες επιστημονικές έρευνες,

Έχεις ελιά στο πρόσωπο; Ξέρεις τι σημαίνει για σένα;

Δείτε τη φωτογραφία και μετά ρίξτε μια ματιά στις απαντήσεις...

Οι βιταμίνες που ενισχύουν τη μνήμη

Μήπως δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά και η σκέψη σας ταξιδεύει διαρκώς αλλού;

Καταρράκτες Βικτώρια, οι μεγαλύτεροι στον κόσμο!

Οι καταρράκτες Βικτώρια ή Mosi-oa-Tunya (Ο καπνός που βροντάει), βρίσκονται στον ποταμό Ζαμβέζη, στα σύνορα Ζάμπια και Ζιμπάμπουε και είναι οι μεγαλύτεροι στον κόσμο.