Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Εφ’ όλης της ύλης μίλησε ο Υφυπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης


Το Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας επισκεφτήκαμε, για να συναντηθούμε με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Άδωνις Γεωργιάδη. Ο κ. Γεωργιάδης μας δέχτηκε παρά τον μεγάλο φόρτο εργασίας, που έχει τον τελευταίο καιρό. Τον πετύχαμε σε μία δύσκολη ώρα αφού μετά την συνέντευξή μας είχε πολλές και σημαντικές συναντήσεις…. Ο κ. Γεωργιάδης πηγαίνει καθημερινά στο γραφείο του από το πρωί μέχρι το βράδυ και όπως μας ανέφεραν συνεργάτες του, τον τελευταίο καιρό τον «έχει χάσει» το σπίτι του, αφού σπίτι του έχει κάνει το Υπουργείο.  

Μπορείς και εσύ ....


Ακόμα και μέσα στην σκληρή παγωνιά υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για τα αδέσποτα. Η ηλικιωμένη γυναίκα κουβαλάει τροφές μέσα στις σακούλες της για να ταΐσει μέσα στον χιονιά τα  αδέσποτα που την περιτριγυρίζουν με ανυπομονησία. Τέτοιες μέρες με δύσκολες καιρικές συνθήκες καλό είναι να σκεφτόμαστε όλοι μας τις αδέσποτες ψυχές των δρόμων
 

Η εικόνα της ημέρας ...!


Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς την Τρίτη


Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα αντιμετωπίσει την Τρίτη το επιβατικό κοινό, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων σε αυτά, στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις απαιτήσεις της τρόικας για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, απολύσεις ακόμη και στο στενό δημόσιο τομέα και κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Προβλήματα από την βροχή σε όλη την Ελλάδα.



Η σοβαρή επιδείνωση του καιρού έχει ήδη ξεκινήσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και σιγά - σιγά προχωράει στα κεντρικά και τα βόρεια και το απόγευμα θα φτάσει στα νησιά του Ανατολικού Αιγαιου και αργοτερα στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες από 150 κλήσεις για παροχή βοήθειας δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης που έπληξε το τελευταίο τρίωρο το λεκανοπέδιο. Ειδικότερα, το κέντρο της Πυροσβεστικής δέχθηκε 20 κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα και 136 για απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και αντικειμένων, που παρασύρθηκαν από τον αέρα και εγκλωβίσθηκαν σε δρόμους, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Άδωνις Γεωριάδης

 Σύντομα κοντά σας η συνέντευξη εφ' όλης της ύλης του Υφυπουργού ναυτιλίας