Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Κοιτάζουμε το κινητό 150 φορές την ημέρα!

Στις περίπου 16 ώρες που παραμένει καθημερινά ανοιχτό ένα «έξυπνο κινητό» τηλέφωνο (smartphone) ο χρήστης του το κοιτάζει, κατά μέσο όρο, περίπου 150 φορές!

Η Microsoft προβάλλει τα Τρίκαλα

Η φωτογραφία από το Δήμο Πύλης που έκανε το γύρο του κόσμου

Εσφαλμένο το δημοσίευμα του Spiegel για νέα βοήθεια στην Ελλάδα

Ως εσφαλμένο απέρριψε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel» σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν μπορεί να υπολογίζει σε θετικά μηνύματα για νέα βοήθεια πριν από τις ευρωεκλογές.

Εισαγγελέας: Ενοχοι για τα δομημένα ομόλογα

Πρόταση ενοχής για βαριά αδικήματα υπέβαλε ο εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τους υπευθύνους τριών ασφαλιστικών ταμείων και των διαμεσολαβητών που ενεπλάκησαν στην αγοραπωλησία του δομημένου ομολόγου, την περίοδο 2006- 2007, αξίας 280 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίοι δικάζονται εδώ και λίγο καιρό για το αποκαλούμενο «σκάνδαλο των ομολόγων» που φέρεται να προκάλεσε μεγάλη οικονομική ζημιά.

ΜΚΟ κατά των ναρκών "έφαγε" 9 εκ. ευρώ

Μεγάλη απάτη σε βάρος του Δημοσίου ύψους άνω των 9 εκατομμυρίων ευρώ από Μη Κυβερνητική Οργάνωση, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται εν ενεργεία και συνταξιούχοι κρατικοί λειτουργοί, αποκάλυψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στους 40 οι νεκροί από τη γρίπη

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις επιπλοκές που προκαλεί ιός της γρίπης, με τους νεκρούς να φτάνουν τους 40 και τους νοσηλευόμενους, σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), τους 57.