Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ξηλώνουν μάρμαρα από τάφους και κλέβουν από καντήλια μέχρι… λάδι και κρασί!



Σοκάρει και παράλληλα συγκλονίζει η σημερινή αποκάλυψη του Creteplus.gr για το πλιάτσικο στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ιερείς και επισκέπτες βλέπουν... ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες τους τάφους των αγαπημένων τους προσώπων να έχουν λεηλατηθεί από αγνώστους!

Στα 194 εκατ. ευρώ τα εμβάσματα μεταναστών στο εξωτερικό



Διόλου ευκαταφρόνητο το ποσό των χρημάτων που στέλνουν -νομίμως- στις πατρίδες τους οι εδώ μετανάστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβίβασε με έγγραφό της στη Βουλή η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2012 το ποσό αυτό ανήλθε στα 194 εκατομμύρια ευρώ.

Σύζυγος στρατιωτικού εκβίαζε τους εραστές της και κέρδιζε χιλιάδες ευρώ!



Στην αρχή της διερεύνησης μίας πολύ περίεργης υπόθεσης φαίνεται ότι βρίσκεται η Ασφάλεια Χανίων. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να συλλάβουν μία 32χρονη γυναίκα, παντρεμένη με στρατιωτικό, που φέρεται να πουλούσε... έρωτα και να έπαιρνε τεράστια χρηματικά ποσά!

Ράνια Θρασκιά: “Το βρίσκω θλιβερό να χαίρεσαι όταν κάποιος χάνει τη δουλειά του” - VIDEO

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Ο... ΝΤΕΛ ΜΠΟΣΚΕ!



Καλύτερος προπονητής για το 2012 αναδείχθηκε ο… Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη καταδίωξη αυτή την στιγμή στην Θεσσαλονίκη



Αυτή την στιγμή μεγάλη αστυνομική καταδίωξη πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη για ένα νεαρό άτομο (30-35 ετών) που απείλησε με πιστόλι στην πλατεία Επταλόφου.

Έκλεψαν κεραμίδια από τη Δημοτική Αγορά Ξάνθης!



Ακόμη και τα κεραμίδια που βρίσκονταν τοποθετημένα πάνω σε υπόγεια καταπακτή στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης αφαίρεσαν επιτήδειοι.

Ποιοί απαλλάσσονται από βιβλία και αποδείξεις



Απαλλάσσονται από την τήρηση βιβλίων και την έκδοση αποδείξεων λιανικής τα φυσικά πρόσωπα των οποίων τα έσοδα από την πώληση αγαθών και την παροχή υπηρεσιών δεν ξεπέρασαν τις 10.000 ευρώ την προηγούμενη χρόνια, όπως προβλέπει εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών.

"Όχι" στα πολλά παραπανίσια κιλά, "ναι" στα λίγα



Το λεγόμενο «παράδοξο της παχυσαρκίας» έρχεται να επιβεβαιώσει μια νέα επιστημονική μελέτη, που κατέληξε στη διαπίστωση ότι αν κανείς είναι πολύ παχύσαρκος και έχει βάρος αρκετά πάνω από το κανονικό, αντιμετωπίζει σημαντικά αυξημένο (σχεδόν κατά 30%) κίνδυνο πρόωρου θανάτου από οποιαδήποτε αιτία.

Ελλάς - Τουρκία και ΑΟΖ



Δύο «αντίθετες» και πραγματικά ενδιαφέρουσες απόψεις.

Πτώση τζίρου 21% έως 60% στα εμπορικά καταστήματα στις γιορτές



Οι 57 στους 58 προέδρους των εμπορικών συλλόγων δηλώνουν ότι... σημειώθηκε πτώση των πωλήσεων στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής τους συγκριτικά με την περσινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Με πολύ ξύλο μέσα σε κλαμπ του Πύργου «μπήκε» το 2013



Δεν μπήκε καλά ο χρόνος για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής της Ηλείας αφού ένα περιστατικό που συνέβη λίγες μόνο ώρες μετά την έλευση του 2013 σε κλαμπ του Πύργου αμαύρωσε την γενικότερη εορταστική διάθεση που υπήρχε. Κι αυτό γιατί τις ευχές για καλή χρονιά αντικατέστησαν οι μπουνιές και οι κλωτσιές χωρίς όριο που είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου.

BFM TV: Καίνε ότι ξύλο βρουν οι Έλληνες για να ζεσταθούν



Στη μόλυνση που υπάρχει στην Αθήνα λόγω των τζακιών αλλά και στους κινδύνους που ελλοχεύουν αναφέρεται το ρεπορτάζ του Γαλλικού BFM TV.

Πως να προλάβετε ένα κρυολόγημα ώστε να μην αρρωστήσετε!



Αν νιώθετε ότι κρυολογήσατε, υπάρχει σωτηρία ώστε εν τέλει να μην αρρωστήσετε και την βγάλετε στο κρεβάτι! Απλά θα πρέπει να προσέξετε λίγα πραγματάκια ώστε να δώσετε στον οργανισμό σας "τη δύναμη" που χρειάζεται ώστε να το αντιμετωπίσει πριν γιγαντωθεί...

Στα 2.60 ευρώ το ελαιόλαδο από την ΕΑΣΗ!



Νέα αύξηση της τιμής ανακοίνωσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου, με το ελαιόλαδο να τιμολογείται πλέον προς... 2.60 ευρώ το κιλό! Την ίδια ώρα Ιταλοί ζητούν 30.000 τόνους από το δικό μας λάδι!

Θεσσαλονίκη: Χώροι για την προστασία των αστέγων από το κρύο


Θερμαινόμενους χώρους, για την προστασία των αστέγων από το κρύο, που θα παραμένουν ανοιχτοί και κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφάλισε ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο «αντίο» στον Σαμαρά

















Φίλοι, γνωστοί, αλλά και πλήθος απλού κόσμου είπαν σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Σαμαρά.

Οι Έλληνες ερωτεύονται... τα όπλα


Αύξηση μεγαλύτερη από 48% σημείωσαν τα αιτήματα ιδιωτών για άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια το 2012, σε σχέση με το 2008, σύμφωνα με στοιχεία από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έρχεται χιονιάς- Λευκή και η Αττική


Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός το βράδυ της Δευτέρας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές κυρίως της ανατολικής και βόρειας χώρας και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Δούκας: Απλήρωτη εργασία... για τους ανέργους



Μια ... ρηξικέλευθη πρόταση για την ανάπτυξη της χώρας και την καταπολέμηση της ανεργίας καταθέτει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας: προτείνει πρόγραμμα εθελοντικής, απλήρωτης εργασίας για όλους τους ανέργους...

Απίστευτο..Εδώ και 8 χρόνια κανένα μωρό δεν γεννήθηκε σε χωριό της Θεσπρωτίας!


 Κανένα μωρό δεν γεννήθηκε εδώ και 8 χρόνια στο Πολύδροσο του δήμου Σουλίου.