Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Έκλεισε το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Θεσ/νίκης

Η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή θα αποκτήσουν νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο, ύστερα από είκοσι οκτώ ολόκληρα χρόνια, καθώς στα τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ψηφιστεί από τη Βουλή το σχέδιο νόμου, όπως ανακοίνωσε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης.

Μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων κατάσχεσε το ΣΔΟΕ

Μεγάλες ποσότητες καπνικών σε δύο εμπορευματοκιβώτια που προέρχονταν από τη Kίνα και τις Φιλιππίνες, με δηλωθέν εμπόρευμα στα φορτωτικά έγγραφα, κουβέρτες και μεταλλικές καρέκλες κήπου εντόπισαν και κατάσχεσαν στο λιμάνι του Πειραιά, αξιοποιώντας πληροφορίες, οι υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Π.Δ. Αττικής σε συνεργασία με το Ε΄ Τελωνείο Πειραιά.

Κακόγουστη φάρσα για βόμβα σε σχολείο

Φάρσα αποδείχθηκε, τελικά, το τηλεφώνημα που έγινε νωρίτερα για την τοποθέτηση βόμβας στο Επαγγελματικό Λύκειο Ευκλείδη, στην οδό Παπαναστασίου. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των αστυνομικών αρχών και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Νεκρός σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν στη Βόρεια Ελλάδα. Το πρώτο συνέβη στο δρόμο Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, κοντά στο χωριό Πεντάβρυσος Εορδαίας, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, βγήκε από το οδόστρωμα και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Νεκρός κρατούμενος για το βιασμό της κόρης του

Νεκρός σε κελί των κρατητηρίων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου κρατείτο τις τελευταίες μέρες, βρέθηκε τα ξημερώματα ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας. Είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες κατηγορούμενος ότι βίαζε τη 16 ετών κόρη του.

Το προφίλ του νέου αστέγου

Άστεγος μόνο λίγους μήνες, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, νεαρής ηλικίας και ελληνικής καταγωγής είναι το "προφίλ" των περισσοτέρων ατόμων που έχουν βρει καταφύγιο τις νύχτες στο υπνωτήριο αστέγων που λειτουργεί από τις 23 Δεκεμβρίου του 2013 στη Θεσσαλονίκη.

Συγκινητική ομιλία 17χρονου - πέθανε από πρόωρο γήρας

Πέθανε σε ηλικία 17 ετών μόλις ο Σαμ Μπερνς, από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος όταν ήταν 22 μηνών, διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Hutchinson-Gilford (προγηρία).