Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Bild: Μην δώσετε τη βοήθεια στους Έλληνες


Με τον τίτλο "δισεκατομμύρια για τους Έλληνες - STOP!" στην πρώτη σελίδα της κυκλοφορεί τη Δευτέρα η γερμανική εφημερίδα "Bild" και καλεί τους γερμανούς βουλευτές να καταψηφίσουν το δεύτερο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.

Καταδίωξη με ανταλλαγή πυρών στο Μενίδι


Σε συμπλοκή ακόμα και με ανταλλαγή πυροβολισμών, μεταξύ Ρομά και αστυνομικών, κατέληξε η καταδίωξη ενός τζιπ που ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής από τον "Σείριο" στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας και έφτασε μέχρι τον καταυλισμό στο Μενίδι.

Κούλουμα με βροχές και χιόνια - Εκδηλώσεις


Με βροχές και κρύο θα κυλήσει η Καθαρά Δευτέρα, απογοητεύοντας όλους εκείνους που είχαν προετοιμαστεί να πετάξουν χαρταετό. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται να υπάρξει στα δυτικά και βόρεια από το βράδυ.

Αυξάνονται οι διαγραφές «φίλων» στο Facebook


Αν το τελευταίο διάστημα έχετε αρχίσει να καθαρίζετε κάπως το προφίλ σας στο Facebook και να διαγράφετε κόσμο, δεν …


Γιατί εμείς απο την Λαμία ξέρουμε να διασκεδάζουμε ...


Λαμία: Οδός Αγαλμάτων



Την έσπρωξε στις γραμμές του τρένου VIDEO


Οι βρετανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό video όπου άγνωστος σπρώχνει στις γραμμές του τρένου μία κοπέλα.

Κι όμως η Ελλάδα έχει το μικρότερο χρέος στην Ευρώπη!


H Eλλάδα δεν είναι η αιτία της κρίσης. Eίναι απλώς ένα σύμπτωμα ενός ευρύτερου προβλήματος και η θέση της μέσα σε αυτό είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που δείχνει σήμερα:
αν πλάι στο δημόσιο χρέος συνυπολογιστούν το χρέος των επιχειρήσεων και το χρέος των νοικοκυριών, το πιστοληπτικό προφίλ της χώρας είναι ενδεχομένως το καλύτερο στην Eυρώπη!
Aυτό υποδηλώνουν, χωρίς να είναι η πρόθεσή τους, δυο ξεχωριστές μελέτες για το πρόβλημα του χρέους, οι οποίες δίνουν μια νέα διάσταση στη σημερινή κρίση και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η πρώτη χρεοκοπία έχει ήδη λάβει χώρα και αφορά στις τακτικές αντιμετώπισης της κρίσης…

Χαλβάς με ταχίνι


Σε μία κατσαρόλα, βράζουμε την ζάχαρη με το νερό μέχρι να γίνει καραμέλα στους 125 βαθμούς (χρησιμοποιούμε θερμόμετρο ζάχαρης).

Έλληνες ζητούν δουλειά στην πτωχευμένη Αργεντινή


Δεκάδες βιογραφικά λαμβάνουν οι ομογενείς μας

Φασόλια μέσω ίντερνετ από τις Πρέσπες!


Μετά την διανομή πατάτας Νευροκοπίου στην Κατερίνη

Οι ομογενείς αρχίζουν έρανο για την Ελλάδα


Αγώνας συμπαράστασης από τους Ομογενείς των Ηνωμένων Πολιτειών στην πατρίδα. Από το Σαν Φρανσίσκο έως τη Νέα Υόρκη, ο απόδημος Ελληνισμός έχει ξεκινήσει μια καμπάνια για τη συγκέντρωση βοήθειας με στόχο να απαλύνουν λίγο τη φτώχεια που μαστίζει όλο και μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας από την Κρήτη έως τη Θράκη και ιδιαίτερα βέβαια τους μικρομεσαίους στα αστικά κέντρα.