Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

"Οι Έλληνες δεν προσπαθούν αρκετά" λένε οι Γερμανοί


Τα δύο τρίτα των Γερμανών αμφισβητούν ότι η Ελλάδα προσπαθεί σοβαρά να περικόψει τις δημοσιονομικές της δαπάνες, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από το δημόσιο δίκτυο ZDF.

Το Καρναβάλι στα δυο άκρα της Ελλάδας


Μια ημέρα νωρίτερα, στις 24 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα διοργανωθεί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, αποκριάτικη εκδήλωση για τους μαθητές του δήμου Θεσσαλονίκης.

Θα πάρουν μέρος μαθητικά μουσικά συγκροτήματα και η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου και θα μοιραστούν αποκριάτικα είδη στα παιδιά.

Λέμε ΟΧΙ στο μνημόνιο


Τι προτιμάτε να είστε παντρεμένοι με έναν ή μια γυναίκα ή άντρα αντίστοιχα κ να είστε δυστυχισμένοι   για μια ζωή απλά και μόνο για να είστε μαζί παντρεμένοι  ή να είστε μόνος σας και ίσως στο μέλλον να βρείτε αυτό που θέλετε?

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος



Σύντομα η αποκαλυπτική συνέντευξη του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου…  Μας μιλάει για όλους και για όλα …Μας αποκαλύπτει πτυχές που κανείς δεν τις ξέρει… 

Γ. Καρατζαφέρης: Χάρισε στον Κάρολο Παπούλια μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου

Λίγα λεπτά αφού περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναμένεται να ανακοινώσει στον Κάρολο Παπούλια, ότι αποσύρει τους 4 υπουργούς του από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Χιονίζει σχεδόν σε όλη την Φθιώτιδα...

Ασθενή χιονόπτωση ξεκίνησε από χθες βράδυ στις περισσότερες περιοχές της Φθιώτιδας. Αυτή την ώρα έχουμε ασθενή χιονόπτωση και στη Λαμία, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στους δρόμους. Τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαντζάνας.

Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς πλην ΗΣΑΠ

Χωρίς αστικές συγκοινωνίες την Παρασκευή και το Σάββατο η Αττική, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, πλην του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη 48ωρη απεργία των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στα νέα «σκληρά και επώδυνα μέτρα» που εξαγγέλθηκαν, μετά τις απαιτήσεις της τρόικας.

Συνάντηση Καρατζαφέρη-Παπούλια

Στο Προεδρικό Μέγαρο μεταβαίνει στις 12:30 μετά το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας.

Κλειστό είναι αυτή την ώρα το κέντρο της Αθήνας καθώς κόσμος έχει αρχίσει να συρρέει στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Υπό κατάληψη από μέλη του ΠΑΜΕ βρίσκεται το κτήριο του υπουργείου Εργασίας στην Πειραιώς.

Ξανά στα διεθνή πρωτοσέλιδα η Ελλάδα


Στα πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου ξανά η Ελλάδα, μετά το ολονύχτιο θρίλερ που κατέληξε σε μερική συμφωνία επί των μέτρων και τη δυσπιστία της Ευρώπης ότι η χώρα μπορεί να εφαρμόσει όσα απαιτούνται.

Σύμφωνα με το BBC, που έχει ρεπορτάζ από το Eurogroup, οι ευρωπαίοι εταίροι αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της συμφωνίας, με τον Β. Σόιμπλε να αναφέρει συγκεκριμένα ότι το "πακέτο" δεν είναι σε "φάση τέτοια που να μπορεί να υπογραφεί".

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ: 48ωρη απεργία


Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας την Παρασκευή και το Σάββατο αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, υπό την προοπτική της υιοθέτησης από το ελληνικό κοινοβούλιο του νέου πακέτου των δυσβάστακτων μέτρων.

Παράλληλα, αποφασίστηκε τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων τις ημέρες της απεργίας και κεντρικό συλλαλητήριο την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.

Τα συνδικάτα καλούν σε συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα την Παρασκευή και το Σάββατο στις 11.00 το πρωί, ενώ για την Κυριακή το απόγευμα -οπότε και κατατίθενται τα νέα μέτρα προς ψήφιση- προγραμματίζουν συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή.

Θα το πληρώσουμε χρυσό το τζαμί στο Βοτανικό!



Κοντά 320.000 ευρώ πληρώσαμε μέσα στην κρίση για να μετακομίσουν υπηρεσίες του ΠΝ από το Βοτανικό για άλλες εγκαταστάσεις του ΠΝ.Μετάξύ αυτών και η Υπηρεσία Διακίνησης Διαβαθμισμένων Εκδόσεων του ΠΝ ,η οποία μεταφέρθηκε από το Βοτανικό στη Ναυτική Βάση ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Από τα εγκαίνια είναι η φωτογραφία.

Όχι δεν είχαν καμία πρόθεση από το ΠΝ ούτε να μετακομίζουν,ούτε να πληρώνουν τόσα λεφτά μέσα στη κρίση.Αντιθέτως…Όμως βλέπετε στο Βοτανικό έχουμε υποσχεθεί ότι θα φτιάξουμε τζαμί. Και μπορεί να είμαστε φτωχοί πλην είμαστε τίμιοι και πάνω απ΄ όλα καρατάμε τις υποσχέσεις μας.Ειδικά όταν πρόκειται για το τζαμί.