Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σύγχυση στην Νεολαία ....


Αν σας ρωτούσε κάποιος αν πιστεύετε σε Θεό ή όχι τι θα απαντούσατε; Αν σας ρωτούσε κάποιος πιστεύετε στον Θεό τι θα λέγατε; Μια από αυτές τις ημέρες βρέθηκα στον δρόμο για της ανάγκες ενός ρεπορτάζ και ρώτησα μεταξύ αυτών και παιδιά αν πιστεύουν στον Θεό.

Έφυγες από κοντά μας τόσο ξαφνικά …

Σαν σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας δικός μας άνθρωπος, ο Χριστόδουλός μας… Ο Ορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος (17 Ιανουαρίου 1939 - 28 Ιανουαρίου 2008) γεννήθηκε στην Ξάνθη.

Πρωταθλητές Ευρώπης στο... κάπνισμα

Η Ελλάδα συνεχίζει να κατέχει από τα υψηλότερα ποσοστά καπνιστών παγκοσμίως και το υψηλότερο στην Ευρώπη, ενώ υπολογίζεται, ότι δέκα χιλιάδες Έλληνες πεθαίνουν από ασθένειες που σχετίζονται άμεσα με το κάπνισμα.

Κλείνουν την εφορία οι αγρότες στη Βέροια

Ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση αύριο

Αρχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες τις Ημαθίας, μετά από σύσκεψη του συντονιστικού.

Στη Σλοβενία στις 3 Φεβρουαρίου ο Ρομπάι

Επί τάπητος τα μέτρα για την ώθηση της οικονομίας και της απασχόλησης

«Η αυτοδυναμία σήμερα είναι μια πιθανότητα»

Βαλαβάνη: Η λύση της αυτοδυναμίας είναι μια λύση ανάγκης

«Η αυτοδυναμία σήμερα είναι μια πιθανότητα. Πριν από ένα χρόνο δε φαινόταν καμιά τέτοια προοπτική», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Νάντια Βαλαβάνη.

Τον έπιασαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε βάρος του 28χρονος εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Στον Κολωνό εντοπίστηκε ένας 28χρονος από την Αλβανία.

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα

Στον ένα βαθμό Κελσίου είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών, με συννεφιά και βροχή. Ανοιχτά είναι τα χιονοδρομικά κέντρα στο Σέλι, αλλά και στα 3-5 Πηγάδια, ενώ η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται χωρίς αλυσίδες.

Στο τραπέζι σενάριο αναβολής των δημοτικών

Το σενάριο της μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2014 ή και για το φθινόπωρο του 2015 επαναφέρουν κυβερνητικές πηγές μιλώντας στην aftodioikisi.gr. Βασικό επιχείρημα που (ξανά)προβάλλεται είναι ότι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη η πραγματοποίηση τριπλών εκλογών.

Κεφαλλονιά: Σε επαγρύπνηση κάτοικοι και αρχές

Σε επαγρύπνηση παραμένουν οι κάτοικοι στην Κεφαλλονιά μετά την ισχυρή δόνηση της Κυριακής, καθώς οι επιστήμονες -αν και αισιόδοξοι- παραμένουν επιφυλακτικοί για την εκτόνωση του φαινομένου.