Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Σως που καθαρίζει τις αρτηρίες από τη χοληστερίνη.

Η μαγική σως που καθαρίζει τις φλέβες μας από τη χοληστερίνη και μας δίνει μακροζωία!!!

Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης



Φωτιά ξέσπασε, για άγνωστους λόγους, γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου στην οδό Μελενίκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε στο σημείο περιορίζοντας τη φωτιά στο υπνοδωμάτιο, απ' όπου κι εκδηλώθηκε.

Στοιχεία - σοκ για την Υγεία στην Ελλάδα

Άκρως ανησυχητικά τα στοιχεία για την κατάσταση της Υγείας στην Ελλάδα, λόγω της ύφεσης, της λιτότητας και των περικοπών των πόρων φέρνουν στο φως Έλληνες και Βρετανοί καθηγητές και ειδικοί σε θέματα δημόσιας υγείας, σε σχετική μελέτη τους που δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό "The Lancet".

Στα 60 τα θύματα της γρίπης στην Ελλάδα

Σε φάση αυξημένης δραστηριότητας συνεχίζει να βρίσκεται η γρίπη στην Ελλάδα, με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 60, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν υποκείμενο νόσημα και δεν είχαν εμβολιαστεί.

Συνεχίζονται οι εκλογές στον ΔΣΑ

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00

Τα καρέ της αθωότητας

Συνδυασμός από τους λίγους

Ο δήμος Αθήνας ζητά βεβαίωση κατοικίας από τους άστεγους!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ανάμεσα στα αμέτρητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι άστεγοι των Αθηνών για να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας» του δήμου βρίσκεται και η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας...

Λήγει αύριο η προθεσμία των αιτήσεων συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις

Η αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά στα σχολεία. Λήγει αύριο, 25 Φεβρουαρίου, η προθεσμία που έχει δοθεί από το Υπουργείο Παιδείας για να καταθέσουν οι υποψήφιοι την αίτησή τους για τη συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014.