Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Πήρα να σου πω ότι θα αυτοκτονήσω. Δεν με προλαβαίνετε"


Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια, που άκουσε στο τηλέφωνο χθες το μεσημέρι η υπάλληλος από το αφεντικό της, ιδιοκτήτη καφετέριας στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Χασισόδεντρα σε χώρο του δημαρχείου Ναυπλίου!


Στον προαύλιο χώρο των αποθηκών του δήμου Ναυπλίου, στην θέση Κανελλόπουλου, βρέθηκαν να καλλιεργούνται τέσσερα δενδρύλλια χασίς τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Θετικοί στο aids 5 πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων


Ανήσυχα παρακολουθούν τα στελέχη του υπουργείου Υγείας τις επιπτώσεις που έχει στη δημόσια υγεία, τόσο η ανεξέλεγκτη πορνεία στην Αθήνα, όσο και η έλλειψη προφύλαξης εκ μέρους των πελατών της.

Η αποκάλυψη του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, ότι πέντε άνδρες βρέθηκαν οροθετικοί, κατά τις πρώτες 100 εξετάσεις, για τον ιό HIV, στις οποίες υπέβαλαν γιατροί του ΚΕΕΛΠΝΟ εκείνους που είχαν έρθει σε επαφή με ιερόδουλες φορείς του ιού, κάνει ακόμα και τους ειδικούς να τρομάζουν.

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Καθηγητής συνελήφθη ως... λαθρομετανάστης


"Θύμα" των αστυνομικών επιχειρήσεων κατά της λαθρομετανάστευσης στο κέντρο της Αθήνας φαίνεται να έπεσε ένας ινδός καθηγητής πανεπιστημίου, ο οποίος βρισκόταν καθ' οδόν προς ημερίδα της ΑΣΟΕΕ, στην οποία ήταν ομιλητής.

Ο καθηγητής δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του καθώς θεωρήθηκε ύποπτος από αστυνομικούς και είχε την ατυχία να μην έχει μαζί του διαβατήριο ή άλλα έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά του.

Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο στα Εξάρχεια


Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα Εξάρχεια, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα στην οδό Ζωοδόχου Πηγής.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες μόλις τον αναγνώρισαν του επιτέθηκαν από πίσω και τον χτύπησαν στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω.

Ο Τσίπρας πάει Παρίσι για συναντήσεις


Ο Αλέξης Τσίπρας, αρχηγός του ριζοσπαστικού αριστερού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ, θα βρεθεί το πρωί της Παρασκευής στο Παρίσι όπου θα συναντήσει το Ζαν-Λικ Μελανσόν, τον πρώην υποψήφιο της γαλλικής ριζοσπαστικής αριστεράς, ανακοίνωσε το κόμμα αυτού του τελευταίου, το Μέτωπό της Αριστεράς.

Απειλές Χρυσής Αυγής κατά ΜΜΕ


Ανακοίνωση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και σαφείς απειλές προς τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας εξέδωσε η Χρυσή Αυγή.

Υπό τον τίτλο "Απάντηση προς τους υπάλληλους των Νταβατζήδων" και υπότιτλο "και συνυπεύθυνους για τη δυστυχία μας", η οργάνωση εξαπολύει συλλήβδην επίθεση στα ΜΜΕ της χώρας.

Οι συντάκτες της ανακοίνωσης, αφού σημειώνουν ότι "η τρομοκρατία σας δεν θα περάσει", τονίζουν ότι "ένα 7% σας γύρισε την πλάτη. Συνεχίστε έτσι και το 7% θα γίνει 17%, 27% και πάει λέγοντας".

Και καταλήγουν με την απειλή: "Και τότε δε θα εγερθείτε, θα κατέλθετε!"

Ολόκληρη η ανακοίνωση