Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Δύο χιλιάδες μερίδες, καθημερινά, στα συσσίτια της Εκκλησίας



Δύο χιλιάδες μερίδες σε φτωχούς Θεσσαλονικείς προσφέρει καθημερινά η Εκκλησία με τα συσσίτιά της, όπως είπε ο μητροπολίτης Άνθιμος στο κήρυγμά του στη διάρκεια της δοξολογίας για το νέο έτος στον ιερό ναό της Αγίας Σοφίας.

Αστυνομικοί ξυλοκοπήθηκαν από αλλοδαπούς



Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, μετά από άγριο ξυλοδαρμό, από ομάδα περίπου 70 ατόμων στα Εξάρχεια.

Σημάδια ανάκαμψης από το β' εξάμηνο "βλέπει" ο Γ. Στουρνάρας



Σημάδια ανάκαμψης το δεύτερο εξάμηνο του 2013, αν και αναγνωρίζει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν πηγές αβεβαιότητας, προσδοκά ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «ΑΛΦΑ 9,89».

Γαλλία: Εξετάζουν τροποποιήσεις στο νόμο της υπερφορολόγησης



Η Γαλλία εξετάζει πλέον πως θα επιφέρει τροποποιήσεις στη σκοπούμενη υπερφορολόγηση των πλουσιότερων έπειτα από την ακύρωσή του από το Συνταγματικό Δικαστήριο και ενδέχεται να εγκαταλείψει την αναφορά στην κλίμακα του 75%, ενημέρωσε κυβερνητική πηγή.

Στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης



Κάταγμα στο ισχίο μετά από πτώση υπέστη ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ενώ βρισκόταν στην Κρήτη.

Μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος Παναγιώτης Αργυρού έπεσε το βράδυ της Τρίτης από την «κουκέτα» και χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο.

Αυξάνονται επικίνδυνα τα κρούσματα λύσσας



Την… κάθοδο του ιού της λύσσας από την κεντρική και δυτική Μακεδονία προς τη νότιο Ελλάδα φοβούνται οι αρμόδιοι στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας.

Περισσότερες από 1.000 απελάσεις λαθρομεταναστών το Δεκέμβριο του 2012



Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι απελάσεις μεταναστών που εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές να βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

Χωρίς τους αρμόδιους υπουργούς η νέα σύσκεψη για τα τζάκια



Ετεροχρονισμένη κινητοποίηση με αφορμή το εκρηκτικό «κοκτέιλ» σωματιδίων που προκαλεί στην ατμόσφαιρα η «μάστιγα» των τζακιών εμφανίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, μετά τις ανησυχητικές μετρήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και τις ανακοινώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ για το θανατηφόρο μείγμα που εισπνέουν οι κάτοικοι της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.

Φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο Σερμαντίνι



Μπορεί να μην μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στη Βιτόρια για το πρώτο ματς του top-16 της Euroleague, αλλά ο Γκιόργκι Σερμαντίνι στοχεύει σε χρόνο συμμετοχής στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας.

Χάνει τη Βέροια ο Ιμπαγάσα.



Ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα χάσει όπως όλα δείχνουν την αναμέτρηση με τη Βέροια λόγω κάκωσης που έχει υποστεί. Ο Αργεντινός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία μετά από ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες μέρες.

"Ένεση" στα F 16 με απόφαση του ΚΥΣΕΑ



Με μία λακωνική ανακοίνωση από τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, έγινε γνωστή η αναμενόμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ.

Σε κρίσιμη κατάσταση μέλος των "Πυρήνων"



Στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», Παναγιώτης Αργυρού.

Ο Άϊ-Βασίλης στην 110 Πτέρυγα Μάχης



Την ιστορική Αεροπορική Βάση της Λάρισας, όπου η έδρα της 110 Πτέρυγος Μάχης (και όχι μόνο), φαίνεται ότι δεν ξέχασε ο Άγιος Βασίλης κατά το φετινό του ταξίδι! Πως θα μπορούσε άλλωστε αφού και αυτός είναι - στο μέτρο του δυνατού - ιπτάμενος!

Με ελικόπτερο εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας ο Μητσοτάκης!



Έπεσε στο Καρπενήσι και τραυματίστηκε...

Σκάνδαλο στο γερμανικό σύστημα Υγείας



Οι γερμανικές διωκτικές αρχές άρχισαν έρευνα για το εάν και κατά πόσον στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Λειψία υπήρξαν ευνοιοκρατικά μεταβολές στις λίστες όσων ασθενών ανέμεναν μεταμοσχεύσεις ήπατος εις βάρος πιο επειγουσών περιπτώσεων.

Μεταφέρεται εσπευσμένα στην Αθήνα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης



Με αεροδιακομιδή μεταφέρεται επειγόντως στην Αθήνα από τα Χανιά ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Η φτώχεια είναι το σημαντικότερο γεγονός του 2012, λένε οι αναγνώστες του in.gr



Η φτώχεια, εξαιτίας της συνεχιζόμενης για πέμπτη χρονιά ύφεσης, είναι το Γεγονός της Χρονιάς σύμφωνα με την ψηφοφορία του in.gr, που «συνόδευσε» την ανασκόπηση ΣΤΙΓΜΕΣ 2012.

Αν δεν είναι αυτοί τρελοί τότε ποιοι




























Σοκ: Αυτός είναι o «δράκος» της Ξάνθης που δολοφόνησε την άτυχη Ζωή



Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε ο 27χρονος δράστης της..στυγερής δολοφονίας της 34χρονης Ζωής στην Ξάνθη, που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Φωτό Ελένη Μενεγάκη: Η εμφάνιση με κυτταρίτιδα μέχρι το γόνατο και η συμβουλή για καλσόν!



Δε θα γινόταν στο φινάλε της χρονιάς να μην αποχαιρετήσουμε το 2012 βασιλικά…

BBC: Οι Έλληνες που πολεμούν το "φακελάκι"



Αφιέρωμα σε πρωτοβουλίες ελλήνων πολιτών ώστε για να εξαλειφθεί το "φακελάκι" δημοσιεύει το BBC, δίνοντας μάλιστα στους αναγνώστες του την ευκαιρία να μάθουν να προσφέρουν σωστά αυτή την τόσο γνωστή στους Έλληνες λέξη.

Τελευταία παράταση για απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ



Παρατείνεται έως και την Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου, η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Παραιτήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η Ελένη Παπακωνσταντίνου



Την παραίτησή της από το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε η Ελένη Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, το όνομα της οποίας έχει εμπλακεί στην υπόθεση της "λίστας Λαγκάρντ".

Παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας



Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας και για την κατάθεση των πινακίδων, αποφάσισε το Υπουργείο Οικονομικών.

Με 7.720.000 ευρώ ενισχύονται τα πολιτικά κόμματα



Η τρίτη δόση, για το 2012, κατανέμεται στα πολιτικά κόμματα, ύψους 7.720.000 ευρώ, σύμφωνα με κοινή απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Η Χρυσή Αυγή βρίζει τον Παπούλια



«Δεν σχολιάζουμε τίποτα. Η Χρυσή Αυγή ας κάνει ό,τι θέλει. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του αναφέρθηκε ότι αρνείται να δεχθεί ότι φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης ταιριάζουν σε έναν λαό», απαντούν κύκλοι της Προεδρίας της Δημοκρατίας, στην πρωτοφανή υβριστική ανακοίνωση εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τι φέρνει το 2013 για Δημόσιο και ΟΤΑ



Η γνωστή παροιμία «ο Μάιος μάς έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ» θα μπορούσε να… αλλάξει κατά τι λίγους μήνες για το 2013 και να γίνει «ο Ιανουάριος και η τρόικα μάς έφτασαν, εμπρός βήμα ταχύ» για τις αλλαγές στη Δημόσια Διοίκηση και στους ΟΤΑ.

Τις λιγότερες αυτοκτονίες έχει η Ελλάδα



Στην τελευταία θέση ως προς τις αυτοκτονίες, με 3 ανά 100.000 κατοίκους(5,2 για άνδρες και 0,9 για γυναίκες, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινής έκθεσης ΕΕ και ΟΟΣΑ για την Υγεία στην Ευρώπη.