Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι πιο μυώδεις νέοι ζουν περισσότερα χρόνια...


Η ελλιπής μυϊκή δύναμη κατά την εφηβεία αποτελεί παράγοντα κινδύνου για πρόωρο θάνατο, ανάλογο με το πάχος και την υψηλή πίεση του αίματος, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη σουηδική επιστημονική έρευνα.

Αυξάνονται τα κρούσματα λύσσας στη Β. Ελλάδα


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ζώων (Office Interational des Epizooties) με ανακοίνωση του επιβεβαιώνει ότι στο Κιλκίς εντοπίστηκε και δεύτερο κρούσμα αλεπούς με λύσσα.

ΣΟΚ! Χάρτης στα σχολεία του Καναδά δείχνει μουσουλμανική την Ελλάδα!


Tο πιστεύετε ή όχι στον Καναδά παρουσιάζουν την Ελλάδα περίπου κατεχόμενη από το Ισλάμ!

"Φανταστικοί Ήχοι" στο BIOS Front

Οι Φανταστικοί Ήχοι παρουσιάζουν το καινούριο τους LP που μόλις κυκλοφόρησε στην Inner Ear, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό με κύρια αναφορά τον kraut/space/kosmisch ήχο, στο BIOS Front την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.

Κίνδυνος αυτισμού λόγω ρύπανσης του αέρα


Οι έγκυες γυναίκες που ζουν σε πολυσύχναστους δρόμους μεγάλων πόλεων ή κοντά σε λεωφόρους ταχείας κυκλοφορίας, όπου η ρύπανση του αέρα είναι αυξημένη εξαιτίας των αυτοκινήτων, αντιμετωπίζουν έως τριπλάσιο κίνδυνο να γεννήσουν αυτιστικό παιδί, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Ακυκλοφόρητα κομμάτια του Μητροπάνου σε νέο CD


Η έκδοση "Χωρίς Επίλογο" συνοψίζει όσο είναι δυνατόν την προσωπικότητα και το εκτόπισμα του Δημήτρη Μητροπάνου και περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες ηχογραφήσεις του στο στούντιο, ενόψει ενός νέου άλμπουμ που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί…

Συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη


Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι κκ. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης αναμένεται να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις της τρικομματικής κυβέρνησης  όσο και θέματα ανάπτυξης.

Απίστευτο: Η Standard & Poor's αναβάθμισε την Ελλάδα


Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's αναβάθμισε το αξιόχρεο της Ελλάδας, από την επιλεκτική χρεοκοπία (SD) σε "Β-" με σταθερή προοπτική, επικαλούμενος τις προσπάθειες των ευρωπαίων εταίρων για να κρατήσουν τη χώρα στη ζώνη του ευρώ.

Μωρό με έξι πόδια γεννήθηκε στο Πακιστάν!


Μάχη με το χρόνο δίνουν γιατροί στο Καράτσι του Πακιστάν, προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή ένα βρέφος που γεννήθηκε με... έξι πόδια.

Εντυπωσιακά δωμάτια


Perierga.gr - Εντυπωσιακά δωμάτιαΔωμάτια με ιδιαίτερο διάκοσμο και πρωτοποριακή αρχιτεκτονική σύλληψη.

Δίδυμα γεννήθηκαν 5 μήνες νωρίτερα και με 5 μέρες διαφορά


Ο Άλεξ και ο Άλφι είναι δίδυμα, μόνο που γεννήθηκαν κατά πέντε μήνες νωρίτερα από το αναμενόμενο και έχουν μεταξύ τους πέντε ημέρες διαφορά.

"Γιατί στο χωριό του Αϊ-Βασίλη δεν έχει σήμα;"


Μια σειρά από εορταστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια διοργανώνει η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου για τα φετινά Χριστούγεννα.

"Βαριά" η ατμόσφαιρα λόγω της καύσης ξύλων


Ρύπανση της ατμόσφαιρας του Λεκανοπεδίου προκαλεί η εκτεταμένη καύση ξύλων -αρκετές φορές αμφιβόλου ποιότητας και ακατάλληλα- σε ξυλόσομπες και τζάκια, καθώς τα νοικοκυριά επιχειρούν να ζεσταθούν αποφεύγοντας το ακριβό πετρέλαιο.

Ακινητοποιημένα τα μέσα μεταφοράς


Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα μείνει την Τετάρτη το λεκανοπέδιο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των σωματείων εργαζομένων των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), ενώ, κανονικά θα λειτουργήσει το Τραμ.