Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Το Ξεπούλημα της Ελλάδας Ξεκινά....


Μόνο οι 143 από τους 298 που ψήφισαν πριν από λίγο στην Βουλή θα κοιμούνται ήσυχοι το βράδυ. Και όχι που δεν θα πέρναγε το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Όλοι το περιμέναμε. Όλοι όποιον και να ρωτούσες το ίδιο θα σου έλεγε θα περάσει το μεσοπρόθεσμο…  όσο και να φώναζαν όσο και να τσερκωνόντουσαν τα ίδια θα γινόντουσαν… Αν δείτε τον κόσμο έξω από την Βουλή από τους αγανακτισμένους θα ακούγατε να λένε  ντροπή τους και αναφέρονταν στον κ. Αθανασιάδη  καθώς και σε όλους τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά την κα. Παπαδημητρίου δεν μπορώ να σας μεταφέρω τι ακριβώς άκουγα…  Το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους αυτούς ξέρετε τι είναι;
Μας ανέφερε ένας από την πλατιά << Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος στην πλατεία από το πρωι. - Δεκάδες τραυματίες από νωρίς - απροκάλυπτα και αναίτια πολλές φορές - Εκατοντάδες δακρυγόνα και κάθε είδους χημικά απέναντι σε απλούς συνανθρώπους μας χωρίς κουκούλες - Πολλές λήψεις έδειχναν στο πανω μέρος της πλατείας, και με επίκεντρο ένα... δέντρο! ότι ο κοσμός ήταν και δεν ήταν εκει.... - Και 155 ανδρίκελα, έκαναν αυτό που ήταν προδιαγεγραμμένο δυστυχως ότι θα γίνει... Αυτοί είμαστε ( ήμασταν) - τέτοιους έχουμε.... Ες αύριον τα σπουδαία.... και τα χειρότερα...>> Η καρέκλα τους τίποτα άλλο όχι η Ελλάδα… Κρίμα.  

Διεγράφη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ


Διεγράφη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, την οποία ανέγνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος.

Μετά την ψηφοφορία και το «όχι» ο κ. Κουρουμπλής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Πατριωτισμός, κατά την αντίληψη μου, είναι η σύγκρουση με την κοινωνική αδικία που δημιουργείται από την άνιση κατανομή των βαρών της κρίσης. Η απαξίωση των βουλευτών στην συνείδηση του λαού είναι αποτέλεσμα μιας στυγνής λογικής της περίφημης κομματικής πειθαρχίας που στραγγαλίζει την ουσία της πολιτικής. Το πατριωτικό και κοινωνικό καθήκον απέναντι στο τόπο και την κοινωνία είναι η στάση μου αυτή».

Πέρασε με 155 ψήφους το Μεσοπρόθεσμο

Με 155 ψήφους ψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. «Όχι» ψήφισε από το κυβερνητικό στρατόπεδο ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, «ναι» ψήφισε η ανεξάρτητη πλέον Έλσα Παπαδημητρίου χειροκροτούμενη από την κυβερνητική πτέρυγα, όπως και ο Αλέκος Αθανασιάδης, όταν είπε το «ναι». Καταψήφισαν ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ. «Παρών» ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Την ώρα της ψηφοφορίας «καιγόταν» η πλατεία Συντάγματος από τα σοβαρά επεισόδια μεταξύ «αγανακτισμένων» και αστυνομίας.

Όχι ψήφισε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής

Όχι στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου είπε πριν από λίγο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής

Ισορροπίες στη Βουλή

H βουλευτής της ΝΔ, Έλσα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποιήσή της και  υπερψηφίσε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα. Από την πλευρά του και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την ΕΕ. Την ίδια στιγμή κλειστά κρατούν τα χαρτιά τους, Αλ. Αθανασιάδης και Π. Κουρουμπλής.