Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δείτε τα 28 κουρέματα που εγκρίνει η Β. Κορέα!



Για να ζήσεις στη Β. Κορέα θα πρέπει όχι μόνο να δοξάζεις υποχρεωτικά τον ηγέτη της χώρας, αλλά και να... διαλέξεις συγκεκριμένα κουρέματα, από αυτά που έχει εγκρίνει επίσημα το καθεστώς!

Παναγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βάθη


Με το πρωινό πλοίο έφτασαν στον Πειραιά αγρότες από την Ιεράπετρα και το Λασίθι προκειμένου να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που πραγματοποιούν οι αγρότες στη μία το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθη στην Αθήνα.

Τεστ αναπνοής μετρά... το στρες


Οι άνθρωποι συχνά παίρνουν βαθιές αναπνοές για να ηρεμήσουν, αλλά οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορεί να αξιοποιήσουν την αναπνοή για να μετρήσουν το βαθμό του στρες μέσα από ένα νέο τεστ, που ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Στην παγκόσμια ελίτ 8 ελληνικά ΑΕΙ


Στα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως κατατάσσονται οκτώ ελληνικά πανεπιστήμια, καθώς και δύο ΤΕΙ, σύμφωνα με την ισπανική κατάταξη "webometrics", την οποία παρουσίασε το Διαπανεπιστημιακό Δίκτυο Πολιτικών Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Κηδεύεται την Τρίτη ο σπουδαστής από τη Χαλκίδα

Το τελευταίο αντίο θα πουν την Τρίτη συγγενείς και φίλοι στον 21χρονο σπουδαστή του ΤΕΙ Λάρισας, Σάββα Παπαδόπουλο, από τα Χανιά, που έχασε τη ζωή του, μαζί με τον 22χρονο συμφοιτητή του από τη Χαλκίδα, εξαιτίας αναθυμιάσεων από το αυτοσχέδιο μαγκάλι που άναψαν για να ζεσταθούν.