Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

19χρονη δάγκωσε τον σκύλο της


Άλλαξαν οι ρόλοι στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου μία 19χρονη κοπέλα, σε κατάσταση μέθης, επιτέθηκε στον σκύλο της δαγκώνοντάς τον.

"Είδηση δεν είναι όταν σκύλος δαγκώνει άνθρωπο, αλλά όταν άνθρωπος δαγκώνει σκύλο", είχε πει ο Βρετανός δημοσιογράφος και εκδότης Alfred Harmsworth και η ιστορία τον επιβεβαιώνει.

Πτώμα βρέθηκε στο Σουφλί


Πτώμα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στην παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, στον Έβρο.

Στους 30 βαθμούς το θερμόμετρο


Τους 30 βαθμούς Κελσίου θα δείξει την Πρωτομαγιά το θερμόμετρο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Συγκεκριμένα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ίδιο το σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα είναι ελαφρώς χαμηλότερη, από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Ικανοποίηση ΟΗΕ για τις συνθήκες στην Αμυγδαλέζα



Επίσκεψη στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του Κλειστού Κέντρου Φιλοξενίας μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης τα μέλη κλιμακίου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, εξειδικευμένα στελέχη για τη λειτουργία χώρων κράτησης, τα οποία συνοδεύονταν από αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που ασχολούνται με τα θέματα αλλοδαπών.

Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Μάκης Ψωμιάδης

Tον δρόμο για την φυλακή παίρνει ο Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης, τα οποία είχαν εκδοθεί σε βάρος του για τον κεντρικό ρόλο που του αποδίδεται στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» ποδοσφαίρου.

Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου, που παραδόθηκε τη Δευτέρα από τις σκοπιανές Αρχές στην Ελλάδα, οδηγήθηκε αρχικά στο Εφετείο ενώπιον του εισαγγελέα εκδόσεων Ευ. Παντιώρα, για να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και ακολούθως στην Ευελπίδων, στον εισαγγελέα εκτέλεσης, ώστε να επικυρωθεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής του, που εκκρεμούσε σε βάρος του εδώ και μήνες.

Μικρής έκτασης επεισόδια στα Εξάρχεια


Μικρής έκτασης επεισόδια και "κλεφτοπόλεμος" σημειώθηκε το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, μετά το πέρας της πορείας για την 1η Μαΐου.


Τα επεισόδια πυροδοτήθηκαν όταν ομάδες νεαρών κουκουλοφόρων έβαλαν φωτιά σε αυτοκίνητο στην Εμ. Μπενάκη.

Κρίσιμη η κατάσταση της Μαρίκας Μητσοτάκη

Επιδείνωση της υγείας της Μαρίκας Μητσοτάκη, η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη από τις 17 Απριλίου στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή λόγω των σοβαρών επιπλοκών από τις πολυοργανικές βλάβες που έχει υποστεί.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνέχεια ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, ανέβαλε την περιοδεία της στο Βόλο και τη Λάρισα  για να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της.

Η εικόνα της ημέρας...!