Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ και δέος από τα νέα μέτρα


Στο νέο μνημόνιο περιλαμβάνονται σκληρά μέτρα λιτότητας, που αναμένεται να αλλάξουν άρδην τη ζωή των Ελλήνων. Το συνολικό ύψος των μέτρων στο νέο Μνημόνιο, σύμφωνα με το Reuters, ανέρχεται σε 13 δισ. ευρώ μέχρι το 2015. Τα 3 δισ. ευρώ πρέπει να εξασφαλιστούν εφέτος.

Όλο το κείμενο του νέου μνημονίου

Κάηκαν δύο καφετέριες στο Χαϊδάρι


Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καφετέρια, στις 4 τα ξημερώματα, στο ισόγειο τριώροφου κτιρίου με γραφεία, στη συμβολή των οδών Λακωνίας και Καραϊσκάκη, στο Χαϊδάρι.

Το παγκάκι στο Σύνταγμα ...!



Όπως όλοι βλέπουμε στην φωτογραφεία που έχουμε μπροστά μας είναι ένα κλαστικό παγκάκι που μπορεί να το βρει κάποιος, σε κάποιο δρόμο σε κάποια πλατεία σε κάποια παιδική χαρά και να καθίσει… πολλοί από εμάς έχουμε καθίσει πάρα πολλές φορές σε τέτοια παγκράτια… 

Σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Χαλκιδική


Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 03:34 τα ξημερώματα της Τρίτης στη Χαλκιδική, στο θαλάσσιο χώρο δυτικά της χερσονήσου του Άθω.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 110 χλμ ανατολικά, νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.

Κατά το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,4 βαθμών, 119 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, όπως καταγράφει το.

Ο σεισμός χαρακτηρίζεται επιφανειακός, αφού είχε εστιακό βάθος 24 χλμ.