Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Στην τσιμπίδα του νόμου τα ανασφάλιστα


Σε αδιέξοδο οδηγούνται οι κάτοχοι των ανασφάλιστων ΙΧ αυτοκινήτων, αφού σύντομα πρόκειται να πέσουν στην τσιμπίδα του νόμου.

Ένας πρωταθλητής kick boxing στην Βουλή



O Xρήστος Καλαποθαράκος είναι  νέος βουλευτής του ΛΑΟΣ στη θέση του Μάκη Βορίδη, με αποτέλεσμα ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος στην Πυγμαχία και στο kick-boxing να βρεθεί στο «ρινγκ» της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Θυμάστε την "πτωχευμένη" Ισλανδία;Αγνόησε το ΔΝΤ και δείτε που βρίσκεται 4 χρόνια μετά


Θυμάστε την Ισλανδία; Που πτώχευσε; Που ακούγαμε τις ειδήσεις και κουνάγαμε το κεφάλι με συμπόνοια ή με οίκτο;

Ο οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings αναβάθμισε λοιπόν κατά μία βαθμίδα την πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας στην κατηγορία ΒΒΒ- για τον μακροπρόθεσμο δανεισμό της, εξέλιξη που επιτρέπει στη χώρα, η οποία βυθίσθηκε στην χρηματοοικονομική άβυσσο το 2008, να θεωρείται εφεξής ως αξιόπιστος δανειολήπτης!

   

«Βουτιά» στις τιμές των ενοικίων


Μεγάλη πτώση, που φθάνει μέχρι και το 30% καταγράφουν τα ενοίκια κατοικιών τον τελευταίο χρόνο.

Λόγω της κρίσης, χιλιάδες ακίνητα μένουν χωρίς ενοικιαστές, ενώ πάμπολλες είναι οι περιπτώσεις μείωσης του ενοικίου, με τον ιδιοκτήτη να δέχεται «παζάρια» στο μίσθωμα τουλάχιστον 10%-15%.

Ταλαιπωρεί τουλάχιστον ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες


Σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο Έλληνες ταλαιπωρεί η Χρόνια Φλεβική Ανεπάρκεια (ΧΦΑ). Πόδια πρησμένα, κουρασμένα, με αίσθημα βάρους και πόνο είναι τα κύρια και ενοχλητικά συμπτώματα της πάθησης οποία χαρακτηρίζεται από συνεχή επιδείνωση στη φυσική της εξέλιξη ιδιαίτερα αν δεν αντιμετωπισθεί.

Τι δείχνει η ταχύτητα με την οποία βαδίζουμε


Η ταχύτητα με την οποία κάποιος περπατά μπορεί να συμβάλει στην πρόβλεψη της πιθανότητας να εμφανίσει άνοια αργότερα στη ζωή, σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η δύναμη της λαβής στη μέση ηλικία συνδέεται με την πιθανότητα εγκεφαλικού.

Σοβαρό ατύχημα στο Βόλο.Ένας υπαξιωματικός τραυματίας


Ένας υπαξιωματικός του τεχνικού χειρουργείται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Βόλου,μετά από ατύχημα στο Βελεστίνο.Ένα άρμα μάχης τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Μούχλα σε γιαούρτια γνωστής γαλακτοβιομηχανίας εντόπισε ο ΕΦΕΤ


Ανεστάλη η λειτουργία της γραμμής παραγωγής γιαουρτιού μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες.