Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε χρηματοκιβώτια


Οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών που έκλεβε χρηματοκιβώτια από εταιρείες, καταστήματα και σπίτια στην Αττική, εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αχαρνών.

Εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας


Σε 13 νομούς της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας δρούσε το πολυμελές κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, που εξαρθρώθηκε μετά από γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής.

Αυτοκτονία 48χρονου στο Ρέθυμνο


Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 48χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο ο οποίος κρεμάστηκε από κεραία.

Πρόκειται για ξενοδοχοϋπάλληλο βουλγαρικής υπηκοότητας ο οποίος διέμενε με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά σε διαμέρισμα του ξενοδοχείου όπου το καλοκαίρι εργαζόταν, στην περιοχή των Περιβολίων.

Βρέθηκε πνιγμένος σε ποτάμι στη Θεσπρωτία


Πνιγμένος ανασύρθηκε από τον ποταμό Καλαμά 83χρονος, ο οποίος αναζητείτο από το Σάββατο.

Αστυνομικός συνελήφθη με ένα μικρό οπλοστάσιο!


Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Υπηρεσιας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, για τις δραστηριοτητες αρχιφύλακα, ο οποίος συνελήφθη πάνοπλος, μαζί με δύο ιδιώτες, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή, υπεξαγωγή εγγράφων και υπεξαίρεση, καθώς και παράβαση καθήκοντος.

Χωρίς φανάρια η Αττική


Εκτός λειτουργίας παραμένουν εδώ και δύο εβδομάδες δεκάδες φωτεινοί σηματοδότες στην Αττική, επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για την συντήρησή τους με αποτέλεσμα οι οδηγοί να διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλειά τους.

5 Ρίχτερ στη Χαλκιδική


Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05:31 τα ξημερώματα στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ των χερσονήσων της Σιθωνίας και του Άθω, στη Χαλκιδική.

66χρονη γέννησε δίδυμα


Μία Ελβετή 66 ετών, συνταξιούχος πάστορας, έφερε πρόσφατα στον κόσμο δίδυμα!
Δεν έχει γίνει γνωστό, όμως, το φύλλο των παιδιών ούτε και καμία άλλη λεπτομέρεια.