Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Στην Ελλάδα η τέταρτη υψηλότερη τιμή παραγωγού αγελαδινού γάλακτος

Στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι η Ελλάδα κατέχει την τέταρτη υψηλότερη τιμή παραγωγού αγελαδινού γάλακτος μεταξύ των χωρών της ΕΕ, διαβίβασε στη Βουλή ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Θανάσης Σκορδάς. Από το έγγραφο προκύπτει εξάλλου, ότι την τελευταία τριετία οι τιμές παραγωγού του εγχώριου αγελαδινού γάλακτος ακολουθούν σταθερά αυξητική πορεία, ενώ την ίδια ώρα η εγχώρια παραγωγή συρρικνώνεται.

Ριφιφί σε μονοκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου

Με μεθοδικότητα και ακρίβεια έδρασαν οι "ποντικοί" που κατάφεραν να εισβάλουν με τη μέθοδο του ριφιφι σε μονοκατοικία στο κέντρο του Ηρακλείου βάζοντας στο χέρι το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου που δεν ήταν άλλο από χρυσά κοσμήματα αξίας.

Με pop διάθεση στο Μπάλι!


Μια εναλλακτική πρόταση διαμονής φέρνουν τα Luna2 studios

Η πρώτη αεροπειρατεία έγινε από... ανήλικους Έλληνες

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 1948 το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελευθερία» στα περίπτερα, έγραφε με έντονα, κεφαλαία γράμματα, «ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΝ ΩΔΗΓΗΘΗ ΒΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑΝ». Ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη αεροπειρατεία σε πτήση που εκτελούσε επιβατικό δρομολόγιο στον κόσμο.

Στους 85 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη γρίπη

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από τον ιό της γρίπης, ανεβάζοντας σε 85 τον αριθμό των θυμάτων και σύμφωνα με τα στοιχεία, στην πλειοψηφία τους πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου.

Φθιώτιδα: Κρούσματα της νόσου των τρελών αγελάδων

Δύο θετικά κρούσματα της νόσου της Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών σε νεκρά βοοειδή στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, επιβεβαιώθηκαν από το Εθνικό Κτηνιατρικό Εργαστήριο Αναφοράς που εδρεύει στη Λάρισα.