Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Έτσι ήταν οι πρώτοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Η ιδέα για την οργάνωση ξεχωριστών Ολυμπιακών αγώνων για χειμερινά αγωνίσματα προτάθηκε

Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άντρες!

Οι γυναίκες τείνουν να ζουν περισσότερο από τους άντρες και οι επιστήμονες έχουν μια σειρά από

Παππούς αποπειράθηκε να ληστέψει κατάστημα...

Έπίδοξος ληστής, ετών 78, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για Γεωργιανό, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποπειράθηκε το πρωί της Δευτέρας να ληστέψει κάβα ποτών και εμπορίας ξηρών καρπών στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Ένταση και λιποθυμίες σε πορεία των σχολικών φυλάκων

Ένταση και ρίψη χημικών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν και πάλι έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι σχολικοί φύλακες, λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η οκτάμηνη διορία της διαθεσιμότητάς τους.

Τα 800 κιλά χασίς οδήγησαν σε... αρχιφύλακα

 Ένταλμα σύλληψης σε βάρος αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα για άλλη υπόθεση, εξέδωσε ο ανακριτής της Πρέβεζας. Ο αστυνομικός κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης 805 κιλών χασίς, τα οποία κατασχέθηκαν στην παραλία του Βάλτου της Πάργας πριν από δέκα ημέρες.

Συλλήψεις για το φόνο του αρχιμανδρίτη

Ένας ανήλικος Έλληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός βρίσκονται στα χέρια των αρχών ως ύποπτοι για την άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου. Πληροφορίες που δημοσιεύει το eleftheriaonline, αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν ομολογήσει.