Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Πέθανε και ο τελευταίος από τους Τούρκους κομάντος που είχαν ανέβει στα Ίμια!


Την αποκάλυψη ενός θέματος που πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, όχι μονάχα στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία, κάνει το “Πρώτο Θέμα” που κυκλοφορεί, αναφέροντας ότι πέθανε και ο τελευταίος από τους Τούρκους κομάντος που είχαν ανέβει το 1996 στη βραχονησίδα των Ιμίων, σε μια ακραία κλιμάκωση που λίγο έλειψε να οδηγήσει τις δυο χώρες σε πολεμική σύγκρουση.

Συνελήφθη 57χρονος για "φρουτάκια" στο Κιάτο


Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθη, στο Κιάτο, από αστυνομικούς της ασφάλειας Κορίνθου, ένας 57χρονος Έλληνας, για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμη μία 53χρονη Ελληνίδα.

Προφυλακιστέα η 52χρονη για κύκλωμα "λευκών" γάμων


Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 52χρονη ιδιωτική υπάλληλος που κατηγορείται ότι ήταν μεταξύ των τριών «εγκεφάλων» του πολυμελούς κυκλώματος που τέλεσε δεκάδες «λευκούς» γάμους για την ελληνοποίηση αλλοδαπών κυρίως από τη Γεωργία.

Βίντεο-σοκ από ληστεία σε βενζινάδικο


Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από ληστεία σε βενζινάδικο στα Χανιά κάνει από το Σάββατο το γύρο του διαδικτύου.

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ 27-1-13


 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης  στην Νομαρχιακή επιτροπή Εύβοιας.

Στους δρόμους οι αγρότες


Για δυναμικές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι αγρότες της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων που αποφάσισαν τη Δευτέρα να κλείσουν τον κόμβο της Νίκαιας στην Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Προβάδισμα ΝΔ σε τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις


Προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται στον τύπο της Κυριακής.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ μέχρι την Τρίτη


Την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων σε λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό και τρένα του ΟΣΕ, όπως αυτές είχαν προαναγγελθεί, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι όλων των σωματείων των μέσων μαζικής μεταφοράς μετά από μια μαραθώνια σύσκεψη, στα γραφεία της πρώην ΕΘΕΛ, στην περιοχή του Ρέντη.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει από σήμερα τη νύχτα ο καιρός και από τα Δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά της ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στο Ιόνιο, την Ήπειρο,

Πάτρα: Δε φαντάζεστε πού βρίσκονται αυτές οι τουαλέτες!


Σκηνές ντροπής σε ένα νοσοκομείο, ένα νοσηλευτικό Ιδρυμα που θα έπρεπε να λάμπει από καθαριότητα για τους ασθενείς.