Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη... γάτα που μετέφερε τρυπάνι σε φυλακή


Μία γάτα που μετέφερε ένα πριόνι και ένα κινητό "τέθηκε υπό κράτηση" μόλις πέρασε την πύλη φυλακής στην βορειοανατολική Βραζιλία, μετέδωσαν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Συλληπητήρια Παπούλια για το θάνατο του Ν. Σαμαρά


"Σκληρό χτύπημα για τον ελληνικό αθλητισμό" χαρακτηρίζει σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας το θάνατο του βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά.

Επιτυχές το χειρουργείο στον Κ. Μητσοτάκη


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της βλάβης στο ισχίο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Στο ιατρικό ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως ικανοποιητική.

Με χιόνια και τσουχτερό κρύο τα Θεοφάνεια


Με χιόνια, ακόμα και σε πεδινές περιοχές, βοριάδες και τσουχτερό κρύο θα γιορτάσουμε φέτος τα Θεοφάνεια. Η επιδείνωση του καιρού φαίνεται πως αυτή τη φορά θα έχει διάρκεια.

Συντεταγμένες στον ΟΗΕ για την ελληνική υφαλοκρηπίδα


Η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει στον ΟΗΕ εντός των πρώτων μηνών του 2013 συντεταγμένες για τα εξωτερικά όρια της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ.

Επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στο Αιτωλικό


Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία και άλλα εννέα αναζητούνται, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες στο καταυλισμό Ρομά στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας.

Λύνει τη σιωπή του ο σύντροφος της άτυχης Ινδής


Ο σύντροφος της άτυχης Ινδής φοιτήτριας που απεβίωσε μετά τον ομαδικό βιασμό της σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί στα μέσα Δεκεμβρίου, έλυσε τη σιωπή του κάνοντας αποκλειστική δήλωση στο Γαλλικό πρακτορείο.

Ζημιά ο Φουστέρ, εκτός για 4-6 εβδομάδες


Άτυχος στάθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση του Σαββάτου και σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Στην αποστολή ο Κάρολ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

"Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι"


Η ομάδα Amusic FREEater παρουσιάζει τη μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση για παιδιά "Η Νεράιδα Πραλίνα και το Μαγικό Φουντούκι", που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Κλειώς Φανουράκη, στο Backstage του Θεάτρου Badminton στις 6 Ιανουαρίου.

Χαμηλόμισθη η Μέρκελ με 300.000 ευρώ;


Ο Πέερ Στάινμπρουκ, υποψήφιος των γερμανών Σοσιαλδημοκρατών για την Καγκελαρία στις εκλογές της ερχόμενης χρονιάς, υπερασπίστηκε σε συνέντευξή του τα πρόσφατα σχόλιά του ότι οι γερμανοί καγκελάριοι δεν αμείβονται αρκετά. Η καγκελάριος Αγγελα Μέρκελ λαμβάνει ετησίως μισθό 300.000 ευρώ.

Ληστής κάλεσε τη... μαμά του να τον πάει σπίτι


Απογοητευμένος όταν δεν βρήκε λεφτά στο ταμείο του μίνι μάρκετ το οποίο προσπάθησε να κλέψει, ένας 22χρονος επίδοξος ληστής...κάλεσε τη μαμά του να τον πάει σπίτι.

O σπουδαίος Βασιλάκης απ'τη χορωδία Τυπάλδου



Απίστευτες φωτογραφίες: Έχασε 285 κιλά!


Ο πρώην ταχυδρόμος Paul Mason μετά από σειρές χειρουργικών επεμβάσεων που έκανε, έχασε πολύ βάρος.

Σε 18 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Δήμητρα Ματσούκα !!!


Σε 18 μήνες φυλάκισης
καταδικάστηκε...


VIDEO: Πυροτεχνήματα σε… αντίστροφη κίνηση!


Ο σκηνοθέτης Julian Tay πήρε κάποια πλάνα από τα πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό της Μελβούρνης την παραμονή του 2012..
.

ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ Η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ...


Έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε μπροστά στα έντρομα μάτια των ανθρώπων της παραγωγής του DWTS 3...


MONIKA: Κολυμπούσα επί 7 ώρες, νόμιζα ότι ήρθε το τέλος μου


Για την καλοκαιρινή της περιπέτεια, όταν το φουσκωτό που επέβαινε πήρε φωτιά...

Ανάλογα με το ζώδιο του άντρα, ποια γυναίκα του ταιριάζει για…