Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ληστρική επιδρομή με ξυλοδαρμό από συμμορία αλλοδαπών σε βαγόνι του ΗΣΑΠ με 30 επιβάτες!


Μία απίστευτη τραυματική εμπειρία βίωσαν 30 επιβάτες του ηλεκτρικού που είχαν επιβιβαστεί στον σταθμό των Κάτω Πατησίων με προορισμό τον Πειραιά, όταν συμμορία αποτελούμενη από 15 αλλοδαπούς εισήλθε βίαια και με απειλητικές διαθέσεις σε βαγόνι σήμερα το μεσημέρι για να ληστέψει τους επιβάτες.
Οι αλλοδαποί, αφού μπήκαν στο βαγόνι άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπάνε αδιακρίτως τους επιβάτες βρίζοντάς τους παράλληλα. Οι αλλοδαποί εν συνεχεία απέσπασαν βίαια τις τσάντες τα  χρήματα, τις βαλίτσες και τα προσωπικά αντικείμενα των ανυποψίαστων τρομοκρατημένων επιβατών.
Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι 15 αλλοδαποί έφυγαν από το βαγόνι χωρίς κανείς να τους σταματήσει. Επιβάτης που του άρπαξαν τα χρήματα και τη βαλίτσα του οι αλλοδαποί ληστές ήταν αρκετά βίαιοι ενώ έβριζαν, έσπρωχναν και απειλούσαν. 

Εντονότερο το πρόβλημα των αστέγων


Σε 15.000 υπολογίζεται ο αριθμός των αστέγων στην περιοχή της Αττικής, με την ευρύτερη έννοια του όρου, που περιλαμβάνει ανθρώπους, οι οποίοι έχασαν το σπίτι τους και αναγκάζονται να μένουν περιστασιακά σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα ή ακόμη και στο αυτοκίνητό τους.

Το πρόβλημα των αστέγων είναι ακόμη εντονότερο στη Βόρεια Ελλάδα όπου ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι χαμηλότερος (20-30 ετών). Το γεγονός αυτό αποδίδεται στις εντονότερες συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην περιοχή αυτή αλλά και στην έλλειψη επαρκών δομών παροχής υποστήριξης στην συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού.

Το χαράτσι της ΔΕΗ ...!