Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Tα πρακτικά των συναντήσεων Παπούλια με Παπαρήγα, Καμμένο, Κουβέλη, Μιχαλολιάκο


Τα πρακτικά των κατ΄ιδίαν συναντήσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα, των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο, της Δημοκρατικής Αριστεράς Φ. Κουβέλη και της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο, στις 13.5.2012, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πρόταση για κυβέρνηση προσωπικοτήτων


Σε μία ύστατη προσπάθεια με στόχο το σχηματισμό κυβέρνησης προσωπικοτήτων, που προτάθηκε από τον Κ. Παπούλια, συγκαλείται στις 14.00 σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, πλην Μιχαλολιάκου.

Η πρόταση κατατέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών (Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης).

Παπούλιας: Ο κίνδυνος είναι πραγματικός















Τα πρακτικά της πρώτης σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , Κάρολο Παπούλια, έδωσε, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των πολιτικών αρχηγών, η Προεδρία της Δημοκρατίας, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.

Σημίτης: Η Ευρώπη θα δεχθεί την επαναδιαπραγμάτευση


Η Ελλάδα πρέπει να είναι μέρος της Ευρωζώνης και θα ήταν "καταστροφή" για το έθνος να επιστρέψει στο δικό του νόμισμα, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνέδριο στο Πεκίνο για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους, που συνδιοργανώνεται από την εκεί ελληνική πρεσβεία, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Η επιστολή Καμμένου


Ένταση στο Σύνταγμα μεταξύ ακτιβιστών-αστυνομίας


Στην απομάκρυνση και την προσαγωγή περίπου 16 ξένων ακτιβιστών, οι οποίοι είχαν κατασκηνώσει το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία, προχώρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης η αστυνομία.