Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Χωρίς προνοιακά επιδόματα 9 μεγάλοι Δήμοι της χώρας!


Χωρίς προνοιακά επιδόματα 9 μεγάλοι Δήμοι της χώρας! Που και γιατί δε θα πάρουν χρήματα
Εν μέσω προεκλογικής περιόδου τελικά όλα μπορούν να συμβούν και πολλοί Δήμοι της χώρας δεν ξεκαθάρισαν τα μητρώα με το ποιος δικαιούται και ποιος όχι τα προνοιακά επιδόματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δοθούν στους πραγματικούς δικαιούχους τα χρήματα. Ποιοι Δήμοι παίρνουν «κόκκινη κάρτα» και αφήνουν δικαιούχους χωρίς επιδόματα;

Για εγκατάλειψη από την πολιτεία μιλούν οι λιμενικοί


Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είναι από τα τέλη του 2007 οι λιμενικοί σε όλη τη χώρα και τα φάρμακά τους, όπως και τους γιατρούς, τα πληρώνουν από την τσέπη τους, καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Σαϊτάκης.

Ισόβια για το φόνο της συζύγου του


Συνταξιούχος αστυνομικός καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία της συζύγου του, πριν από έξι χρόνια στη Βέροια.

H οικιακή βοηθός πίσω από τη ληστεία στη Βούλα


Από το Διαδίκτυο έφθασαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη γεωργιανή οικιακή βοηθό του επιχειρηματία στη Βούλα, από το σπίτι του οποίου η γυναίκα και ένα ζευγάρι ομοεθνών της άρπαξαν 1.000.000 ευρώ σε μετρητά και χρυσαφικά αξίας 200.000 ευρώ.

Αγοράκι καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα


Ένα αγοράκι πέντε ετών τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έπαιζε με άλλα παιδιά στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Αγίου Αρτεμίου στο Παγκράτι.

Στην... τάξη επανήλθαν δύο "άτακτες" αρκούδες


Δύο αρκούδες αναγκάστηκε να επαναφέρει... στην τάξη η ομάδα άμεσης επέμβασης της περιβαλλοντικής οργάνωσης για την άγρια ζωή και τη φύση-ΚΑΛΛΙΣΤΩ σε επιχειρήσεις στη Κοζάνη και τα Τρίκαλα.

Πάτρα: Απόπειρα αυτοκτονίας 50χρονης τυλιγμένης στις φλόγες


Τέλος στη ζωή της πηδώντας από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ναυαρίνου 112 στην Πάτρα, επεχείρησε να βάλει στις 3.00 τα ξημερώματα  σήμερα μια 50χρονη γυναίκα.

Αναβολή στη δίκη του Ηλία Κασιδιάρη


Αναβλήθηκε η υπόθεση της εκδίκασης του υποψήφιου βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, από το Εφετείο Κακουργημάτων. Ο κ. Κασιδιάρης κατηγορείται  για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, σε επίθεση που είχε σημειωθεί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

Ουρές στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ για τα φάρμακα υψηλού κόστους


Ουρές σχηματίζονται από το πρωί της Τετάρτης στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, καθώς ξεκίνησε η διάθεση σκευασμάτων υψηλού κόστους ειδικών παθήσεων.