Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σε κρίσιμη κατάσταση από ασιτία βρέφος 1 μηνός



Διασωληνωμένο και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αγοράκι 30 ημερών.

Γνωρίστε τους υποψήφιους για τη Eurovision 2013!



H ΕΡΤ και το MAD TV ανακοίνωσαν τα ονόματα των υποψήφιων καλλιτεχνών, που θα διαγωνιστούν στον ελληνικό τελικό, για την ανάδειξη του εκπροσώπου της χώρας μας, στον 58ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.

Έκθεση - Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling




Η CRETAN BEAUTY σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου σας προσκαλούν στην Παγκρήτια Έκθεση - Φεστιβάλ Ομορφιάς και Styling 2013 που θα πραγματοποιηθεί στις 8 έως 11 Μαρτίου στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο,στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Μερικό απαγορευτικό απόπλου



Σε ισχύ τέθηκε η μερική απαγόρευση απόπλου, λόγω των ισχυρών ανέμων και των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε ορισμένες θαλάσσιες περιοχές.

Το πιο λεπτό ρολόι χειρός του κόσμου



Ζυγίζει 12 γραμμάρια, όσο δηλαδή και ένα μικρό νόμισμα και έχει πάχος μόλις 0,80 χιλιοστά. Ο λόγος γίνεται για το πιο λεπτό ρολόι χειρός που έχει δημιουργηθεί ποτέ, το CST-01.

Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο νεαρής στις φυλακές Ελαιώνα



Διατάχθηκε πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα, για τις συνθήκες θανάτου νεαρής κρατούμενης των φυλακών Ελαιώνα, η οποία θα διεξαχθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Μετρό: Νέα απεργία παρά τη δικαστική απόφαση



Χωρίς Μετρό θα είναι και την Τρίτη η πρωτεύουσα καθώς το Σωματείο Λειτουργίας Εργαζομένων αποφάσισε και νέα απεργία, παρά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ότι είναι παράνομες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς.

Με τον πρέσβη της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης θα συναντηθεί ο Αβραμόπουλος



Αποχαιρετιστήρια συνάντηση με τον με τον απερχόμενο Πρέσβη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης Dr. Boro

Έκρηξη στο Mall: Οι κάμερες έδειξαν γυναίκα



Το υλικό από τις κάμερες του Mall "μίλησε" και οδηγεί τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να μην αποκλείουν το συμπέρασμα, το πρόσωπο που τοποθέτησε τη βόμβα να είναι γυναίκα.