Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Αναστέλλονται από τη Δευτέρα δρομολόγια του Προαστιακού λόγω έργων


Ταλαιπωρία προβλέπεται για τους επιβάτες του προαστικού από τη Δευτέρα, 12 του μηνός, που ξεκινούν τα έργα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της σιδηροδρομικής υποδομής στο τμήμα 'Ανω Λιόσια-Αεροδρόμιο.
Αναστάτωση στα δρομολόγια του Προαστιακού, στο τμήμα Άνω Λιόσια-Αεροδρόμιο, φέρνουν τα έργα που αρχίζουν την ερχόμενη Δευτέρα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της σιδηροδρομικής υποδομής.

Με νεράτζια και μπουκάλια υποδέχτηκαν τον Ντάλαρα στη Δάφνη


Ακόμη μία συναυλία του Γιώργου Νταλάρα εξελίχθηκε σε επεισοδιακή.
Ο τραγουδιστής έδινε συναυλία στο γήπεδο της Δάφνης. Όταν ξεκίνησε η συναυλία κάποιοι ανάμεσα στο πλήθος άρχισαν να του πετούν νεράτζια και μπουκάλια νερού.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Βρέθηκε ο ορειβάτης που αγνοούνταν από το μεσημέρι στην Πάρνηθα. Τις τελευταίες ώρες υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του στην προσπάθεια να εντοπίσουν το στίγμα του. Ωστόσο οι ερευνες ήταν εξαιρετικά δύσκολες λόγω χιονόπτωσης και έντονης ομίχληςκαι χαμηλών θερμοκρασιών!

Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχοπτώσεις

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική και τη Νότια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, και χιόνια στα ορεινά, προβλέπει από το απόγευμα της Κυριακής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο.

Νοσηλευτές άνευ πτυχίου και άδειας


Οκτώ άτομα από τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, να παρέχουν επί πληρωμή υπηρεσίες αποκλειστικής φροντίδας, χωρίς να διαθέτουν πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στο Ηράκλειο


Πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου - Αρχανών, στην περιοχή Σπήλια, λήστεψαν με την απειλή όπλων δύο άγνωστοι δράστες.

Ο Βενιζέλος μοναδικός υποψήφιος για τo ΠΑΣΟΚ


Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ανακηρύχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος απέρριψε τις υποψηφιότητες των Παπουτσή, Τσουμάκα, που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών. Οι εσωκομματικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 18 Μαρτίου.

Ενισχύονται οι περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ


Με 195 αστυνομικούς και ειδικούς φρουρούς ενισχύονται άμεσα οι ομάδες ΔΙΑΣ στην Αττική, ως εφαρμογή της δέσμευσης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος αμέσως μετά την επιστροφή του στο υπουργείο, πρόβαλε ως προτεραιότητα της νέας του θητείας την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την αντιμετώπιση του προβλήματος στο κέντρο της Αθήνας.

Έφυγε η Δόμνα Σαμίου


Απεβίωσε το Σάββατο, σε ηλικία 84 ετών,  η ερμηνεύτρια και ερευνήτρια της παραδοσιακής μας μουσικής και του δημοτικού μας τραγουδιού, Δόμνα Σαμίου η οποία συνέβαλε τα μέγιστα στη διάσωση καλλιτεχνικών θησαυρών της χώρας μας και είδε το έργο της να αναγνωρίζεται και εκτός ελληνικών συνόρων.

Αγνοούνται τρεις χιονοδρόμοι στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση για τον εντοπισμό 3 Σουηδών χιονοδρόμων στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών.

Πέντε δήμοι της Αττικής θα μοιράσουν αύριο πατάτες!


Στο “κίνημα της πατάτας” μπαίνουν αύριο πέντε μεγάλοι δήμοι της Αττικής. Δεκάδες τόνοι θα διατεθούν σε τιμές κόστους. Δείτε σε ποιες περιοχές θα γίνει η διανομή.

Έρχεται και πάλι...χειμώνας


Αναμένονται βροχές, χιόνια στα ορεινά, ισχυροί άνεμοι και μεταφορά σκόνης. Αναλυτική πρόγνωση του καιρού.
Σίγουρα ο καιρός δεν μας θυμίζει ότι έχουμε άνοιξη όπως έγινε τις προηγούμενες μέρες. Και αυτό θα κρατήσει ακόμη λίγο.

Έκλεβαν καντήλια από νεκροταφείο!


Μία ακόμη “πρωτότυπη” κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή των Φαρσάλων στο νομό Λάρισας.

Μετά από έρευνα της Αστυνομίας σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, βρέθηκαν 75 καντήλια τα οποία οι δράστες είχαν αφαιρέσει από το νεκροταφείο στα Φάρσαλα.

Συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας άνδρας και δύο γυναίκες 29, 20 και 19 χρόνων, ενώ τα καντήλια καθώς και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος


Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος, που εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός, που είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, πέθανε στο νοσοκομείο Χανίων.

Τελευταίες του δουλειές στην τηλεόραση ήταν η σειρά "Για την 'Αννα" και η σειρά "Η ζωή της άλλης" στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στο νεκροταφείο Βύρωνα

Επιχείρηση για τον εντοπισμό χιονοδρόμων


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό 3 Σουηδών χιονοδρόμων στην ευρύτερη περιοχή του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών.