Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Alco: Προβάδισμα 1,4% ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα 1,4 ποσοστιαίας μονάδας στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Action24.

Δικαστικό STOP σε εκπομπή για το Φαρμακονήσι

Πρωτοδίκης από την Κω εξέδωσε εντολή να μην μεταδοθεί από το Mega η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» για το Φαρμακονήσι την επόμενη Τρίτη.

Οι φωτογραφίες των 4 Τούρκων συλληφθέντων



Φωτογραφίες των τεσσάρων Τούρκων υπηκόων, κουρδικής καταγωγής, που φέρονται ως μέλη της ένοπλης οργάνωσης στην Τουρκία, DHKP-C, οι οποίοι συνελήφθησαν στη γιάφκα της οδού Γενναδίου στου Γκύζη, έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Πρώτο ελληνικό Πανεπιστήμιο το ΑΠΘ

Πρώτο μεταξύ των ελληνικών πανεπιστημίων εμφανίζεται για το Α' εξάμηνο του 2014 το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) στην διεθνή κατάταξη Webometrics.

ΔΩΣΤΕ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ

Θεραπεία Three Mesotherapy! Η απόλυτη διείσδυση για αντιγήρανση και αναζωογόνηση του προσώπου σας με μόνο 9,00€ + Φ.Π.Α.

Ένας στους τέσσερις δεν θα πάει διακοπές

Ένας στους τέσσερις Έλληνες (26%) δεν σκοπεύει να πάει διακοπές φέτος λόγω της οικονομικής κατάστασης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ευρωβαρόμετρου. Στην ΕΕ το αντίστοιχο ποσοστό είναι 11%.