Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Στην εφημερίδα Α1 που κυκλοφορεί


«Aν χρεοκοπήσει η Ελλάδα, θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων»


Σύμφωνα με τον υποδιευθυντή της μεγαλύτερης, σε κυκλοφορία, ιταλικής εφημερίδας «το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας, αν περιοριστεί μόνον στην ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων θα είναι σαφέστατα ελλιπές. Πρέπει να βρεθούν και άλλες, παράλληλες λύσεις, όπως, για παράδειγμα, μια βοήθεια, από άλλες χώρες- μέλη, για την επέκταση και ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

To δάκρυ του Έλληνα συνταξιούχου. Μια συγκλονιστική εικόνα


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο το πως αισθάνεται το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας...


Τους σκότωσαν γιατί τους διέγραψαν απο το facebook


Μια απίστευτη ιστορία συγκλονίζει την πολιτεία Tennessee των Η.Π.Α.

Ένας 60χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε ένα νεαρό ζευγάρι επειδή διέγραψαν την κόρη του από το Facebook. Το ζευγάρι βρέθηκε σκοτωμένο στο σπίτι του. Είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι και στην αγκαλιά της μητέρας ήταν σώο το μωρό τους. Τα θύματα είχαν παραπονεθεί

Σώο το βρέφος, στη φυλακή η μάνα

Μία μητέρα από το Μιζούρι κατηγορείται πως έκοψε το λαιμό της εννέα μηνών κόρης της ενώ βρισκόταν σε κατάσταση… δαιμονισμού, όπως η ίδια πιστεύει.

Η αστυνομία του Κάμντεν στο Μιζούρι δέχθηκε στις αρχές του μήνα ένα τηλεφώνημα από έναν νεαρό, ο οποίος κατήγγειλε πως βρήκε αίμα κι ένα αιματοβαμμένο μαχαίρι στο δωμάτιο της μητέρας του. Έπειτα από έρευνα τρεισήμισι ωρών, οι αστυνομικοί βρήκαν στο δάσος, κοντά στο σπίτι, μέσα σε μία λίμνη αίματος ένα μωρό εννέα μηνών.

Σκύλος έσωσε και φρόντιζε νεογέννητο... εγκαταλελειμμένο μωρό!


Μία σκυλίτσα, η Τσίνα, είναι ο καινούργιος εθνικός ήρωας της Αργεντινής!

Μία 14χρονη γέννησε πρόωρα το μωρό της και επειδή πανικοβλήθηκε όπως είπε το εγκατέλειψε σε ένα χώρο περιβαλλόμενο από ξύλινα κιβώτια και σκουπίδια.

Η Τσίνα λοιπόν βρήκε το μωράκι και το κουβάλησε 50 μέτρα από εκεί που ήταν για να το πάει στην φωλιά της μαζί με τα κουτάβια της κρατώντας το ζεστό και προστατευμένο.

Ο ιδιοκτήτης της Τσίνα άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε την αστυνομία.

Παράξενες... στάσεις ύπνου για γάτες.


Σταματούν στις 15 Φεβρουαρίου τα σχολικά δρομολόγια


Οι οδηγοί των λεωφορείων του ΚΤΕΛ εξέδωσαν σήμερα ένα δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο στις 15 Φεβρουαρίου θα σταματήσουν τα σχολικά δρομολόγια. Τα χρήματα που τους οφείλονται, η εξάντληση των αποθεματικών τους και η
αφερεγγυότητα του κράτους είναι μερικοί από τους λόγους που τους οδήγησαν στη λήψη αυτής της απόφασης.

Η εικόνα της ημέρας ...!