Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Στο "κίνημα της πατάτας" και ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου

 
Στη δημιουργία δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης για τη διάθεση φθηνών αγροτικών προϊόντων προχωρά ο δήμος Ελευθερίου-Κορδελιού, ξεκινώντας τη δράση του με τη διανομή 50 τόνων πατάτας Νευροκοπίου σε τιμή παραγωγού (0,25 λεπτά/κιλό), το Σάββατο 17 Μαρτίου.

Έμεινε 75 μέρες σε ανάποδη στάση


Μια πολωνή έμεινε σε ανάποδη στάση σε διαδικασία τοκετού για...75 ημέρες προκειμένου να σώσει τις ζωές των δύο πρόωρων εμβρύων της μετά την επίσης πρόωρη γέννηση του τρίτου εμβρύου που κυοφορούσε το οποίο και γεννήθηκε νεκρό.

 

Τη Δευτέρα αποφασίζουν αν θα γίνουν παρελάσεις


Καγκελαρία” το... Σύνταγμα για το φόβο επεισοδίων την 25η Μαρτίου, τη Δευτέρα σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό θα αποφασιστεί αν και πως θα γίνουν οι παρελάσεις.

 

Μοίρασαν γάλα σε σχολεία του Πειραιά


Περίπου 5.400 κουτιά γάλα, του 1,5 λίτρου, διανεμήθηκαν στα σχολεία του Πειραιά, με πρωτοβουλία του δήμου και μετά από πρόταση προσφοράς εταιρείας γάλακτος.

Άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στο Μενίδι


Άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βρέθηκε δολοφονημένος στη λεωφόρο Πάρνηθος στο ύψος της 18ης στάσης στο Μενίδι, στις 11.30 το πρωί.

Το πτώμα βρέθηκε σε χαντάκι δίπλα στη στάση του λεωφορείου και από την πρώτη εξέταση διαπτιστώθηκε ότι ο άνδρας, ηλικίας περίπου 35-40 ετών, φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και στον θώρακα.

Κοντά στο πτώμα βρέθηκαν κάλυκες από το όπλο του εγκλήματος.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ιατροδικαστής και αξιωματικοί της ασφάλειας, που ερευνούν την υπόθεση.

Γερμανικά και γαλλικά στο δημοτικό από του χρόνου


Γερμανικά και γαλλικά, θα έχουν τη δυνατότητα να διδάσκονται από το νέο σχολικό έτος οι μαθητές στο δημοτικό σχολείο, όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο πλαίσιο της υπογραφής χάρτας συνεργασίας ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Γκαίτε.

"Αδειάζουν" τα σπίτια γεμίζουν τα παλιατζίδικα


«Ελλείψει χρημάτων, στάσις εμπορίου» λέει το παλιό ρητό που βρίσκει εφαρμογή ακόμη και στα παλαιοπωλεία της Θεσσαλονίκης, όπου συρρέουν πλέον όχι υποψήφιοι αγοραστές, αλλά άνθρωποι που επιθυμούν να πουλήσουν πράγματα από το σπίτι τους προκειμένου να πληρώσουν έστω έναν λογαριασμό της ΔΕΗ!

«Έρχονται γυναίκες μεσοαστές, καλοντυμένες, και προσπαθούν, με πολλή ντροπή, να μας πουλήσουν αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούν στο σπίτι τους» αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Παλαιοπωλών Καταστηματαρχών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοτίδης.

Στη φυλακή 40χρονος που έκανε ερωμένη τη θετή του κόρη


Σε φυλάκιση 4,5 ετών καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ένας 40χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι για 14 μήνες εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τη 15χρονη κόρη της αλλοδαπής συζύγου του, την οποία είχε υιοθετήσει.

Διεθνής Τύπος: Απεφεύχθη η χρεοκοπία


Πρώτο θέμα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των διεθνών μέσων ενημέρωσης είναι ανταλλαγή ομολόγων στην Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται ως επιτυχής, ενώ γίνεται λόγος για ένα ιστορικό εγχείρημα. 
"Η ελληνική κυβέρνηση επιβεβαίωσε ότι εξασφάλισε την απαραίτητη στήριξη για μια συμφωνία ανταλλαγής ομολόγων, η οποία θα της επιτρέψει να αποφύγει τη χρεοκοπία" αναφέρει το BBC.

Διανομή 270 τόνων πατάτας στην Παλλήνη


Σε δύο Σαββατοκύριακα θα διανεμηθούν από το Δήμο Παλλήνης οι περίπου 270 τόνοι πατάτας Νευροκοπίου που παρήγγειλαν οι δημότες, με τις αιτήσεις ενδιαφέροντος να ανέρχονται στις 5.216!