Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η εικόνα της ημέρας ...!


Πρίν απο λίγο στα Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Καλλιρρόη

Πρίν από λίγο έφυγε απο τα γραφεία του κόμματος ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Εξερχόμενος από τα γραφεία αναφέρθηκε στην σημερινή βραδιά και την παρομοίωσε με το γνωστό τραγούδι των Μπίτλς '' A HARD DAY'S NIGHT ''

Με Καβάφη ..αποχώρησε ο Καρατζαφέρης από το Μέγαρο Μαξίμου


¨Μεγάλο ναι και το μεγάλο όχι ¨ εξήλθε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης από το Μέγαρο Μαξίμου.

Μέγαρο Μαξίμου τώρα

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τους τρεις πολιτικούς Αρχηγούς.
Δήλωση είχαμε πρίν απο λίγο απο τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργου Καρατζαφέρη 

Σε εξέλιξη η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών


Μαραθώνια είναι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (ήδη 8 ώρες), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν λέξη- λέξη το οικονομικό πρόγραμμα που συμφωνήθηκε με την τρόικα και περιλαμβάνει μέτρα που ανατρέπουν τις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εξελίσσεται μία διαρκής διαπραγμάτευση σε υψηλό επίπεδο -απευθείας με τα κέντρα των αποφάσεων. Ο Λ. Παπαδήμος και ο Ευ. Βενιζέλος είχαν συνομιλίες με την Κριστίν Λαγκάρντ, τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Όλι Ρεν.

Όλο το κείμενο του νέου μνημονίου

Θύματα της κρίσης τα παιδιά...


Στα 2.500 ανέρχονται τα παιδιά που -κατά τις εκτιμήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη- βρίσκουν σήμερα καταφύγιο σε δημόσια ιδρύματα παιδικής προστασίας ή σε ιδιωτικές δομές φροντίδας, όπως αυτές των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Εκκλησίας, μεσούσης της οικονομικής κρίσης. Παρά τις δραματικές διαστάσεις, όμως, που έχει προσλάβει το φαινόμενο της πλημμελούς παιδικής φροντίδας, οι περικοπές πόρων απειλούν τη συνέχιση της λειτουργίας αυτών των δομών.