Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Δείτε μέσω ίντερνετ τα εκκαθαριστικά της εφορίας!

Μέσα από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερωθούν και να εκτυπώσουν τα εκκαθαριστικά του Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (ΦΕΦΠ) 2013 καθώς και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΦΑΠ) 2011 και 2012.

Έζησα τον εφιάλτη - Με βιασαν στα Μάλια

Σε μια ανατριχιαστική καταγγελία προχώρησε μια 19χρονη Βρετανίδα που κάνει τις διακοπές τις στα Μάλια.

Cola από την Ορεστιάδα το αναψυκτικό που κάνει πάταγο !

H green cola είναι δημιουργία της Ένωσης Παρασκευαστών Αεριούχων Ποτών (Ε.Π.Α.Π.) της Ορεστιάδας ενώ έχει εξασφαλίσει ένα ακόμα ιδιαίτερα στοιχείο: η εξάδα στοιχίζει μόλις 3 ευρώ.

Οι business της Χρυσής Αυγής - Πουλάει μπλουζάκια και κούπες

Εμπορικό κατάστημα για τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής λειτουργεί τις τελευταίες μέρες στα Χανιά, το οποίο διαθέτει προϊόντα με την υπογραφή του κόμματος.

Θύελλα αντιδράσεων με την συσκευή του ΝΟΥΝΟΥ

Το θυμόσαστε το γάλα ΝΟΥΝΟΥ με σήμα την ολλανδέζα, με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές Ελλήνων;

Ένας χρόνος φυλακή για συνθήματα σε λεωφορείο

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών -με 3ετή αναστολή- στον καθένα, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, σε επτά νεαρούς που κρίθηκαν ένοχοι για συνθήματα που έγραψαν σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ, θέλοντας μ' αυτόν τον τρόπο να εκφράσουν την αγανάκτησή τους για το θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

"Ράφια των φτωχών" στα σούπερ - μάρκετ

«Η χώρα μας είναι ακριβή και θέλουμε χαμηλότερες τιμές, ιδιαίτερα στα τρόφιμα, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η Παρέμβαση», τονίζοντας ότι θα δημιουργηθούν «ράφια των φτωχών» στα σούπερ-μάρκετ.

Δεκτά όλα τα παιδιά στους βρεφονηπιακούς

«Για πρώτη φορά και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  δημιουργείται η δυνατότητα όλα τα παιδιά που πληρούν τα οικογενειακά κριτήρια να γίνουν δεκτά στους Βρεφονηπιακούς σταθμούς όλης της χώρας».