Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Στον Κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός Λ. Παπαδήμος


«Ήρθα να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις στην οικονομία, στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στις διεθνείς αγορές, καθώς και για ζητήματα οικονομικής και εξωτερικής πολιτικής, που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση».

Ρόδος: Δύο νεκροί σε σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο


Τροχαίο δυστύχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δυο νέοι άνθρωποι, σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Ιξιά, στο νησί της Ρόδου.

Συνελήφθη 41χρονη για μη απόδοση Φ.Π.Α. στην Κατερίνη.


Θεσσαλονίκη, 11 Μαΐου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 41χρονη για μη απόδοση Φ.Π.Α. στην Κατερίνη.

Συνελήφθη σήμερα (04.05.2012) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 41 ετών, ιδιοκτήτρια επιχείρησης, για μη απόδοση Φ.Π.Α. κατά το πρώτο, δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2011.

Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 21.010,39 ευρώ .

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν. 2523/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ....


Συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ στα Κάτω Πατήσια τέσσερις Αλβανοί, ηλικίας 27, 25, 19 και 38 ετών, για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

"Μέχρι 15 Ιουνίου θα 'χουν βγει οι μεταθέσεις",λένε από το ΓΕΕΘΑ


Ο θόρυβος που έχει ξεσπάσει για το πότε θα γίνουν κρίσεις έχει να κάνει κυρίως με το πόσο θα καθυστερήσουν οι μεταθέσεις του προσωπικού.Αυτό είναι που "καίει" τα στελέχη των ΕΔ.

Στα ύψη η Χρυσή Αυγή όπου ψήφισαν αστυνομικοί;


Ένα εντυπωσιακό στοιχεί έρχεται στο φως μετά την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Σε κάποια τμήματα στα οποία ψηφίζουν χιλιάδες αστυνομικοί με ειδικούς καταλόγους
καθώς αυτά βρίσκονται κοντά στα κεντρικά της αστυνομίας τα ποσοστά που πήρε η Χρυσή Αυγή είναι μεγαλύτερα και από αυτά περιοχών όπου θεωρητικά έχει μεγαλύτερο έρεισμα.

Πειρατεία σε ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο


Πειρατεία στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο Aegean star, στο οποίο επιβαίνουν 20 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 3 'Ελληνες-ο Καπετάνιος, ο πρώτος και δεύτερος μηχανικός- σημειώθηκε 30 ναυτικά μίλια της Νιγηρίας.

"Κίνδυνος για πραξικόπημα στην Ελλάδα"

Για κίνδυνο "πραξικοπήματος" στην Ελλάδα σε περίπτωση που η χώρα φύγει από το ευρώ, μιλά ο επικεφαλής των ευρωπαίων "Πρασίνων" Ντανιέλ Κον Μπεντίτ στη γαλλική "Le Monde". Προσθέτει ότι αν οι Έλληνες αφεθούν στην τύχη τους τη στιγμή που "ο πολιτικός χώρος έχει καταρρεύσει" υπό το βάρος των μέτρων λιτότητας, υπάρχει ο κίνδυνος την κατάσταση στα χέρια τους να πάρουν ακραίες δυνάμεις.

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες λήστεψαν 80χρονο

Θύμα ληστείας από δύο γυναίκες έπεσε 80χρονος ιδιοκτήτης παντοπωλείου στο χωριό Καλαμωτό Θεσσαλονίκης.

Βουτιά στο κενό έκανε 26χρονος στον Ισθμό


Τέλος στη ζωή του έβαλε 26χρονος από την Αρκαδία, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα έπεσε στο κενό από τη γέφυρα του Ισθμού.

Ποιο από τα 4 αγόρια να διαλέξω…;


Εξαιρετικά δύσκολο και περίπλοκο αποδεικνύεται το εγχείρημα του σχηματισμούοικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχήΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας από το βήμα της ΚΟ του κόμματος του, ο Φ. Κουβέλης γνωστοποίησε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα συμμετέχει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, χωρίς και τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο είπε ότι δεν θέλει να λάβει μέρος, επιλέγοντας τη διεξαγωγή νέων εκλογών.

Ένοπλη ληστεία στο νοσοκομείο "Λοιμωδών"!


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι στο χώρο όπου στεγάζονται τα ταμεία του Νοσοκομείου Λοιμωδών Νόσων, στη συμβολή των οδών Νέστου και Δωδεκανήσου στην Αγία Βαρβάρα.

Κατά 22% πάνω οι αυτοκτονίες σε τρία χρόνια


Πρωτοφανή, για τα ελληνικά δεδομένα, ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονικών τάσεων παρατηρούνται στην κοινωνία, καθώς το άγχος, η αγωνία και η απόγνωση που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες «χτυπούν κόκκινο», εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της ανασφάλειας.

Οι αυτοκτονίες έχουν αυξηθεί κατά 22% τη διετία 2009 - 2011 και τα αιτήματα από ανθρώπους που δυσφορούν αυτή την περίοδο προς τις υποστηρικτικές μονάδες έχουν αυξηθεί κατά 20% - 30%, επισήμαναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ειδικοί επιστήμονες, με αφορμή το 38ο Πανελλήνιο ετήσιο Ιατρικό Συνέδριο που θα γίνει στην Αθήνα (16- 19 Μαΐου).

Το IIF εκτιμά ότι θα γίνουν νέες εκλογές στην Ελλάδα

Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), με επικεφαλής το Τσαρλς Νταλάρα, εκτιμά ότι υπάρχει κίνδυνος να μη δημιουργηθεί «σταθερή κυβέρνηση» στην Ελλάδα, που να μπορεί να εφαρμόσει το δανειακό πρόγραμμα στήριξης της χώρας μας, σημειώνοντας τις επαυξημένες ανησυχίες για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

Σε αναφορά για την Ελλάδα στην έκθεση βαθμολογίας για την παγκόσμια οικονομία και τους ρυθμούς ανάπτυξης, το IIF θεωρεί ως πολύ δύσκολο το σχηματισμό μιας «σταθερής κυβέρνησης», εκτιμώντας ότι θα διεξαχθούν νέες εκλογές και ότι μια πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας δεν αναμένεται να είναι σταθερή.