Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Στο 10 – 20% η αύξηση της εγκληματικότητας στην Κρήτη


Ανακοινώνεται ότι, πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, που εμφανίζουν αύξηση της εγκληματικότητας στη Κρήτη σε ποσοστό 700%, για το έτος 2011 δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Λίγο περπάτημα μετά το γεύμα κάνει καλό


Κάνοντας διάλειμμα κάθε 20 λεπτά για περπάτημα, αντί να κάθεσαι επί ώρες, βοηθάει στη μείωση των επιπέδων της γλυκόζης και της ινσουλίνης στον οργανισμό μετά το φαγητό, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη μελέτη για τους κινδύνους της παρατεταμένης ακινησίας.

Αγόραζαν ελληνικές και αιγυπτιακές πατάτες και τις πωλούσαν σαν γαλλικές και κυπριακές


Αγόραζαν ελληνικές και αιγυπτιακές πατάτες και τις πωλούσαν σαν γαλλικές και κυπριακές.

Κύκλωμα που είχε στηθεί στην Κόρινθο καρπωνόταν με τον τρόπο αυτόν τη διαφορά από τη μεγαλύτερη τιμή πώλησης της γαλλικής και κυπριακής πατάτας σε σχέση με τις ελληνικές και τις αιγυπτιακές που είναι φθηνότερες.

Προβλήματα στην Πάτρα από την κακοκαιρία

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη Δυτική Ελλάδα.

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην Καλλιθέα


Καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε μέρα-μεσημέρι στην Καλλιθέα μέσα σε κόσμο, αφού προηγήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ σε δύο ύποπτα άτομα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε φορούσαν περούκες.

Η εικόνα της ημέρας



Στη "φάκα" κύκλωμα αγοραπωλησιών βρεφών


Εγκληματική οργάνωση, που προέβαινε σε αγοροπωλησίες βρεφών εξάρθρωσαν αστυνομικοί στην Καβάλα, προσποιούμενοι τους "υποψήφιους αγοραστές".

Συναγερμός για τη γρίπη - Στους 15 οι νεκροί


Σε έξαρση βρίσκεται στη χώρα μας από τα μέσα Ιανουαρίου η γρίπη, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν χάσει τη ζωή τους 15 άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, άτομα με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι, ενώ 70 νοσηλεύθηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Ο πονοκέφαλος των παρελάσεων


Κυβερνητική σύσκεψη, με βασικό θέμα στην ατζέντα τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, υπό την προεδρία του Λ. Παπαδήμου.

Πρεμιέρα για τη μείωση 14 επιδομάτων του ΟΑΕΔ


Από τη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή η μείωση κατά 22% στο επίδομα ανεργίας και άλλα 13 επιδόματα του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας.