Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στο εδώλιο Κρητικός που ζει σε "αυθαίρετη" σπηλιά

Στη χώρα όπου η αυθαιρεσία έχει γίνει χαρακτηριστικό γνώρισμα του συστήματος, το κράτος θέλησε να εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε έναν 40χρονο πάμπτωχο Ηρακλειώτη που ζει σε πάνω από... σπηλιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους.

Χαμένος ύπνος = χαμένα εγκεφαλικά κύτταρα

Η χρόνια έλλειψη ύπνου λόγω αϋπνίας ή νυχτερινής εργασίας πιθανώς να είναι πιο σοβαρή από ό,τι θεωρούσαν ως τώρα οι επιστήμονες, καθώς, όπως έδειξαν πειράματα με ζώα, προκαλεί μια μόνιμη απώλεια εγκεφαλικών κυττάρων, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

"Πλύθηκε" ο Δρομέας στο Χίλτον

Τον καθαρισμό του Δρομέα, του γυάλινου αγάλματος του γλύπτη Κώστα Βαρώτσου που βρίσκεται απέναντι από το ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα ανέλαβε και πραγματοποίησε την Τρίτη ειδικό συνεργείο.

Οι πιο ακριβές καλόγριες στον κόσμο;

Φως στο θρίλερ της απαγωγής των ορθόδοξων καλογριών από το μοναστήρι της Αγίας Θέκλας στη Συρία επιχειρεί να ρίξει με άρθρο του ο βετεράνος ανταποκριτής στη Μ. Ανατολή, Ρόμπερτ Φισκ, μεταφέροντας πληροφορίες ότι το Κατάρ πλήρωσε του αντάρτες, 43 εκ. λίρες για την απελευθέρωσή τους.

Υπερψηφίστηκε ο μεταναστευτικός κώδικας

Με την στήριξη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει παρών, υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον μεταναστευτικό κώδικα ενώ καταψήφισαν ΑΝ.ΕΛ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.

Με τους μισούς γιατρούς ανοίγει αύριο το ΠΕΔΥ

Με τους μισούς σχεδόν γιατρούς που απασχολούσε ο ΕΟΠΥΥ αναμένεται να ανοίξει αύριο Πέμπτη το ΠΕΔΥ, καθώς από τους σχεδόν 5.000 γιατρούς που υπηρετούσαν στο παλιό σύστημα πρωτοβάθμιας Υγείας μόνο 2.319 δήλωσαν συμμετοχή και τα κενά θα καλυφθούν με επικουρικούς γιατρούς, αν και η διαδικασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.