Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΟΙ 122 ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ

1. "Αυτό μιά μέρα θά γίνη Ρωμαίικο καί καλότυχος όποιος ζήση σέ κείνο τό βασίλειο."

ΕΛΣΤΑΤ: Ποιες μορφές καρκίνου θερίζουν στην Ελλάδα. Σε ποιες πόλεις;

Κάπνισμα, κακή διατροφή και μεταταδοτικά νοσήματα, σύμφωνα με την έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ευθύνονται για την εμφάνιση των νεοπλασματικών ασθενειών. Με λίγα λόγια: οι αιτίες αυτές θα μπορούσαν να έχουν προληφθεί και να μην έχουν καταλήξει στην εκδήλωση του καρκίνου.

5 συμβουλές για δροσερή αναπνοή!

Είσαι το πρωί στο λεωφορείο και βρίσκεις έναν γνωστό σου. Και όπως είναι φυσικό πας να του μιλήσεις. Και όταν ανοίγεις το στόμα σου, παρατηρείς περίεργες εκφράσεις στο πρόσωπό του (δυσανασχετεί ο κακόμοιρος) και μια τάση απομάκρυνσης από εσένα. Όχι, δεν φταίνε αυτά που λες. Η κακή αναπνοή σου είναι αυτή που απομακρύνει τον άνθρωπο, ο οποίος στην προσπάθειά του να μη μυρίζει την ανάσα σου, κοντεύει να πάθει ασφυξία μέχρι να κατέβαιτε στην στάση.

Πως να σβήσετε το πρόστιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Τη δυνατότητα διαγραφής των προστίμων που επιβάλλονται από τους ελεγκτές στους επιβάτες λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ και ηλεκτρικού, χωρίς εισιτήριο δίνει πλέον ο ΟΑΣΑ. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του οργανισμού επιχειρεί να λύσει αφενός το πρόβλημα των εισιτηροδιαφυγής και αφετέρου να αυξήσει τις πωλήσεις μαζικών προϊόντων.

Παγκόσμια εκστρατεία ενάντια στην κλιματική αλλαγή

«Χρειαζόμαστε διορατική ηγεσία για την αντιμετώπιση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής» τόνισε ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Γκι-μουν, καλωσορίζοντας σήμερα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος διορίστηκε πρόσφατα από το γγ του ΟΗΕ στη θέση του ειδικού απεσταλμένου των Ηνωμένων Εθνών για τις πόλεις και την κλιματική αλλαγή.

Γυναίκα κατηγορείται για τη δολοφονία του επαγγελματία οπλίτη στην Κάρπαθο

Μία γυναίκα φέρεται ως η δράστις της ανθρωποκτονίας του 30χρονου επαγγελματία οπλίτη στην Κάρπαθο, ο οποίος βρέθηκε στο σπίτι του χτυπημένος θανάσιμα στο θώρακα.

Σε 3,114 εκατ. ευρώ το προγράμμα διανομής φρούτων σε σχολεία

Εγκρίθηκε ο φορέας εκτέλεσης του προγράμματος προώθησης της κατανάλωσης των φρούτων στα σχολεία για το σχολικό έτος 2013 - 2014, μετά σχετική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Άκρως απαραίτητη η λειτουργία των 77 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων

Απολύτως άστοχη κρίνεται κάθε πρόταση για παύση λειτουργίας οποιουδήποτε βρεφονηπιακού σταθμού του δήμου Αθηναίων, χωρίς την εξασφάλιση αντικατάστασής του από άλλον, από την έρευνα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου για τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων, που έγινε με την οικονομική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννης Λάτσης.

Τα μωρά ανακαλύπτουν τις γεύσεις από την κοιλιά της μητέρας

Η διατροφή μιας γυναίκας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης είναι πολύ σημαντική τόσο για το έμβρυο όσο και για την ίδια. Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι το μωρό αναπτύσσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όλες τις αισθήσεις και τις λειτουργίες του.

Τέλειοι γλουτοί με έναν πολύ απλό τρόπο

Άσκηση που επίσης τονώνει τα πόδια και βελτιώνει την ισορροπία σας