Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ένας νεκρός κι ένας αγνοούμενος από βύθιση βάρκας

Ενας άνθρωπος έχασε την ζωή του και ένας ακόμη αγνοείται στη Σητεία, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν, βυθίστηκε, ενώ ο τρίτος επιβαίνων, ένας 27χρονος περισυνελέγη σώος.

Ολα άρχισαν χθες, όταν οι τρεις άνδρες πήγαν για ψάρεμα στο σύμπλεγμα των Διονυσάδων, νοτιοανατολικά της Σητείας και η βάρκα άρχισε να μπάζει νερά και στη συνέχεια βυθίστηκε, με αποτέλεσμα και οι τρεις να βρεθούν στη θάλασσα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες και ένα ρυμουλκό εντόπισε σε βραχονησίδα τον 27χρονο άνδρα, ο οποίος περισυνελέγη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση, στη θαλάσσια περιοχή της Σητείας βρέθηκε νεκρός ο ένας από τους επιβάτες της βάρκας, ηλικίας 49 ετών, ενώ αγνοείται ένας 51χρονος.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συνεχίζονται από ξηρά, θάλασσα και αέρα, από δυνάμεις του λιμενικού και στρατιωτικό ελικόπτερο.

"Χάθηκε" 9χρονο παιδάκι στην Παραλία Κατερίνης

Τραγωδία στην περιοχή Παραλία Κατερίνης, για δύο γονείς που φέρονται να άφησαν από τα μάτια τους το 9χρονο αγοράκι τους. Όταν το εντόπισαν, λίγο αργότερα, δεν είχε πια τις αισθήσεις του.

Όπως έγινε γνωστό, ναυαγοσώστης της παραλίας τού πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, αλλά όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Υπολιμεναρχείο Σκάλας Κατερίνης.