Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

"Δεν θα καταστραφεί η χώρα χωρίς σχολικούς φύλακες"

Στο θέμα των απολύσεων αλλά και των εκκρεμοτήτων που βρήκε στο υπουργείο όταν ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, αναφέρθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του MEGA.

Παρέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. για την... "ανεξάρτητη Κρήτη"

Παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου μία ανάρτηση σε blog, σύμφωνα με την οποία επίκειται η... ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης την 1η Αυγούστου, μετά από "μυστικό δημοψήφισμα".

Κινδυνεύει πλοίο με 130 ανθρώπους ανοιχτά της Κρήτης

Σε εξέλιξη από τις έξι το πρωί της Τρίτης βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανοιχτά από το Κουφονήσι στην Κρήτη, καθώς πλοίο που μεταφέρει 130  αλλοδαπούς πλέει ακυβέρνητο και κινδυνεύει να βυθιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Εισαγγελέας για την επίθεση κατά Καμίνη


Εισαγγελική παρέμβαση για την χειροδικία κατά του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, μετά από συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας την Κυριακή, διέταξε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Παναγιώτα Φάκου, ενώ με αφορμή την επίθεση ξέσπασε "πόλεμος" μεταξύ του κ. Καμίνη και της ΠΟΕ - ΟΤΑ, καθώς ο δήμαρχος καταγγέλλει ότι στοχοποιήθηκε. Για "προβοκατόρικη ενέργεια ακροδεξιών" κάνει λόγο η ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Στην έξοδο 2.200 σχολικοί φύλακες και 3.500 δημοτικοί αστυνόμοι

Στα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ πήγαν αμέσως μετά τη συνάντηση με την ηγεσία των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης οι συνδικαλιστές των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προκειμένου να συζητήσουν ενδεχόμενη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.