Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

6 διατροφικές αλήθειες για τις δύσκολες μέρες του μήνα!


Είσαι κι εσύ από τις γυναίκες που δεν μπορούν να αντισταθούν σε αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές τις ημέρες της περιόδου; Ή μήπως το δικό σου πρόβλημα είναι η σοκολάτα; Έχεις παρατηρήσει πως τρως περισσότερο κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης; Σου συμβαίνει να αναζητάς απεγνωσμένα κάτι αλκοολούχο για να νιώσεις καλύτερα εκείνες της ημέρες του μήνα; 6 αλήθειες γύρω από τη διατροφή, τις ημέρες της περιόδου...

Πρόστιμα για ενεργειακά βραχιόλια


Πρόστιμα συνολικού ύψους 350.000 ευρώ σε πέντε εταιρείες για προώθηση και διάθεση προς πώληση ενεργειακών βραχιολιών με αναληθείς ισχυρισμούς, επέβαλε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Κλειστά έως τις 9 Νοεμβρίου τα Τέμπη


Απαγορεύεται από τη Δευτέρα και έως τις 9 Νοεμβρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων εντός της Κοιλάδας των Τεμπών, εξαιτίας εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού-συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Έκλεβαν ηλικιωμένους σε λεωφορεία


Συνελήφθη την Παρασκευή το μεσημέρι, στους Αμπελοκήπους, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), ένας 57χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, γιατί λίγο πριν είχε αποπειραθεί μέσα σε λεωφορείο, να κλέψει το πορτοφόλι 70χρονου ημεδαπού.

Εκδήλωση για την ενίσχυση του θηλασμού










Περισσότερες από είκοσι γυναίκες, με την παρότρυνση και την υποστήριξη του συλλόγου ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια, θήλασαν την Κυριακή τα παιδιά τους στην πλατεία Καπνεργάτη σε μια ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική εκδήλωση, που διοργάνωσε η Μαιευτική – Γυναικολογική & Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας υπό την αιγίδα του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου.

Ζεστός ο καιρός τη ΔευτέραΗ πρόγνωση για όλη την εβδομάδα


Bελτιωμένος καιρός προβλέπεται για την Κυριακή ενώ το πρωί κατά τόπους θα εκδηλωθούν ομίχλες.
Μακεδονία, Θράκη

Παραλύουν από Δευτέρα οι συγκοινωνίες

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες αρχής γενομένης από την Δευτέρα 05/11 αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς.