Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ανταλλαγές ενστόλων στο πλαίσιο της κινητικότητας;

 Λύσεις που εξαντλούν τα όρια της... εφευρετικότητας εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων τον Ιούνιο, καθώς στο τραπέζι βρίσκονται και μετακινήσεις μεταξύ των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πέντε απαντήσεις - κλειδιά για την άσκηση και την υγεία

"Η άσκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σωματική και ψυχική υγεία και για να είναι αποτελεσματική θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας του ατόμου". Την επισήμανση αυτή κάνει ο Βασίλειος Γεροδήμος, επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος του Υπουργείου Υγείας "Συμμαχία για την υγεία - Άσκηση".

Σαν σήμερα: Προστατευμένο ΠεριεχόμενοΗ Σφαγή του Διστόμου


Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα των Ναζί στην κατεχόμενη Ελλάδα.

Τον Μάιο του 2015 η ταινία Assassin’s Creed














Η ταινία που θα βασιστεί στη σειρά video games Assassin’s Creed θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Μαϊου του 2015,

Σκηνές με φαντασία για κάμπινγκ με… ουσία!

 

Μήπως σας παχαίνει το επάγγελμά σας;

Τα χειρότερα επαγγέλματα για τη σιλουέτα δεν είναι σεφ ή υπάλληλος γραφείου, αλλά προσωπικός βοηθός (personal assistant) της διοίκησης και μηχανικός, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση. Έπονται τα επαγγέλματα του δασκάλου, του νοσηλευτή, των τεχνικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και των νομικών.

Διακοπές στο νησί… της Καρδιάς

Αν για κάποιο λόγο τα όνειρά σας (και φυσικά η τσέπη σας) περιλαμβάνουν διακοπές σε ένα νησί πολύ διαφορετικό από τα άλλα, τότε το Makepeace Island είναι ό,τι πρέπει.

Ανάκληση λαμπτήρων της Philips

Ανάκληση λαμπτήρων Master Leb bulb D 12W E27 / B22 πραγματοποιείται από τη Philips, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δωρεάν υποδοχής βρεφών-νηπίων σε παιδικούς σταθμούς

Συνεχίζεται και την περίοδο 2013-2014 το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», μέσω του οποίου χιλιάδες εργαζόμενες και άνεργες μητέρες έχουν τη δυνατότητα να γράψουν τα παιδιά τους δωρεάν σε δημοτικούς αλλά και σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.